T

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• T
      Talatt, 75- 80K Laptop önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Biraz daha bütçe ekleyip bunu alabilirsiniz fiyatını göre çok iyi bence...
    • T
      Talatt, Sistem parçalarında tavsiye başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anladım, hocam bilgili gibi görünüyon bu konularda. Bana klavye mouse ve monitör de önerebilir misin?
    • T
      Benim için ekran kartı ortalama olsada pek sorun olacağını düşünmüyorum ama yeni işlemciler çıkacak mı? Çünkü dediğim gibi fps oyunları oynuyorum tamamıyla...
    • T
      Hocam diğer bileşenlerde yardıma ihtiyacım var ekran kartı rtx 5070 ti uygun fiyatla çıkarsa onu alacağım zaten ama rx9000 serisini de merak etmedim değil...
    • T
      Yok hocam içerik değişti öncekine hevesim kaçtı 1735985135 15 gün sonra alacağım
    • T
      Uzun süre beni götürebilecek bi power supply lazım asus gibi senin önerdiklerini inceledim ama bazıları 3 ay aradan cızırtı filan diyor o yüzden olmaz
    • T
      B 580 nasıl sizce? 1735937600 Hocam kaçtan çıkar 5000 serisi? tahmini bir fiyat var mı?
    • T
      Çok pahalı hocam, 2 tb olannı bulmuştum sanırım Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD 7200 TL bu
    • T
      Nvdia ya daha alışkınım maalesef rx ekran kartı kullanmayacağım
    • T
      Gaming gecesi indirimlerinden faydalanamayacağım maalesef sistemi 15-16 gün sonra alıyorum
    • T
      Hocam rtx 5000 serisi 15-16 gün içinde çıkarsa onları da tercih edebilirim. Benim için burda en önemli olan şey 1440p de fps oyunlarını yüksek fps te...
    • T
      Talatt, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Sistem parçalarında tavsiye başlıklı bir konu açtı.
      130k ya kadar bütçem var fakat f/p sistem topluyorum önerileriniz var mı? intel b 580 yerine rtx 5000 serisinden ekran kartı da alabilirim çünkü sistemi...
    • T
      Talatt, Çözüldü✓ F/P mı? Yoksa değmez mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bilemedim ya banada gereksiz pahalı gibi geliyor yani ilk defa pc toplayacağım ama donanım arşivinin videoları gördükçe almaktan vazgeçiyorum bu sistemi...
    • T
      Hocam ayrı bir konu daha var performans testlerinde ryzen 7 7800x3d ve 9800x3d daha iyi değil mi oyunlar için? Ben sadece oyun için topluyorum
    • T
      Lian li fanları olmadan 113k ise bu kasa hiç yanından geçmem hocam ayrıc işlemci 23.900 değil miydi
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,955
Üyeler
164,409
Son üye