Selamlar geçen dizi izlerken birden kasılmalar donmalar olmaya başladı. Görev yöneticisini açtığımda bilmediğim uygulamalar gördüm. Virüs olduğunu düşünüp Kaspersky'dan 2 defa tarama yaptım bir şey çıkmadı. Bilgisi olan var mı bu uygulamalar nedir nasıl kapatılır.
Forest 1 zaten biliyorsunuzdur ama yine de yazmış olayım
İkinci oyunu çok zayıf tavsiye etmem
lethal Company bakın mutlaka hafif korku var
Planet crafter da güzel early access bi oyun ama güzeldir
Çok fena zevk alıyorum özellikle yeni bir oyun keşfettiysem deliriyorum. Geçen Ghost of Tshuima yükledim mesela bayram günü gibiydi gereksiz romantikleştirmeye gerek yok durumu
İyi günler bu sene Fm'ye başladım ama anlayamadığım bir şey var. Hangi oyuncunun yıldızı daha yüksekse onu oynatmak her zaman mantıklı mı? Bazen başka bir oyuncunun özellikleri daha iyi oluyor ama yıldızı biraz daha düşük oluyor bu durumda ne yapmalıyım? Aynı şekilde potansiyel yıldızı düşük...
Arkadaşlar selamlar eskiden hepsi vardı artık yok adamlara yazdım bende bana yazdıkları:
10 Mayıs 2024'ten itibaren Counter-Strike 2'yi ilk kez başlatan oyuncular, daha önce CS:GO'da oynayarak ücretsiz Prime Status lisansı almışlarsa Prime Status'a sahip olmayacaklar.
Lütfen Prime Durumunun...
Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 8-9 aydır cs ye giremiyorum bir takım nedenlerden dolayı. En son Cs2 çıktığında oynamıştım. O zamanlarda hesabım seçkindi. Seçkin hesaptı yani. Ama şuan girdiğimde seçkin gözükmüyorum. Yardımcı olabilir mi bilen varsa?