TalisMann isimli üyenin son içerikleri

1. TalisMann

ACİL YARDIM! KASA KURARKEN YANDI

Hocam geçmiş olsun hangi parça yandı anlamadım tam anakart mı?
  2. TalisMann

🔥İndirim Gigabyte RTX 5070 26.383 TL

Zaten öyle vram olayı da var 2k kartında 12gb vram asla almam almadımda.Örnek Cyberpunk şuan bile bakılırsa oyun testlerinde 2k ultra da 11gb vram kullanıyor birkaç sene sonraki yeni oyunlarda ne olur meçhul grafik mi kısarsın çözünürlük mü düşersin bilmiyorum eskiden böyle değildi fakat şimdiki...
  3. TalisMann

5060 ti 8 gb ekran kartı

Bütçe nedir ? [H3 id='bBbbBBbbSIZE4bbSIZESIZE5bbSIZEBSIZE5bbbSIZE'][/H3] [H3 id=''][/H3]
  4. TalisMann

Yardım Raijintek Cratos 850W Alınır mı ?

0 ses hiç gelmedi sesi işini yapıyor ürün
  5. TalisMann

Yardım Raijintek Cratos 850W Alınır mı ?

Ben 5k aldım 3 taksit ile .Kaliteli sağlam psu bu fiyatta rakipsiz denebilir
  6. TalisMann

Samsung Odyssey G65B Alınır mı ??

Bu kadar Rekabetçi oyun için alınmaz dediğine göre bununla CS veya Valo oynanmaz galiba .İlk defa CS ye bu monitör ile başladım.1 ayda ortalama bir oyuncudan çok daha iyi oynuyorum her girdiğim elde ya 3. ya 1. Oluyorum bende mi sıkıntı var anlamadım.Bu kadar göğe vurduğunuza göre Sizin...
  7. TalisMann

Samsung Odyssey G65B Alınır mı ??

Ürünü alabilirsin kesinlikle alınır alınmaz diyene bakma kullanmadığı için kulaktan dolma bilgilerle laf atabiliyor.2 aydır kullanıyorum 12k aldım bende ürün çok iyi o denilen oled versiyonu da var evet arada 12 13k oynuyor vermek istiyorsan alabilirsin.Bana göre en mantıklı bu ürün 240hz 2k...
  8. TalisMann

PC açılmıyor ve the System has posted in safe mode hatası veriyor

Sistemi 1,5 ay oldu toplayalı normalde EXPO tweaked modunda kullanıyordum hiçbir sorun vs de yaşamadım. Ama şimdi ne olursa olsun sistem hata veriyor fotoğraftaki gibi EXPO tweaked de başlasa bile demin CS de olduğu gibi karakter sapıttı ve hata verdi oyun. Windows bir sorun ile karşılaştı...
  9. TalisMann

SİSTEMLERE EN AZ %20 ZAM GELİYOR

Yılbaşı da geliyor üstüne alacaklar yılbaşı gelmeden alsın bırşeyler geliyor gibi:(
  10. TalisMann

Gigabyte Radeon RX9070XT GAMING OC 30999 TL

Ne kadara düştü göremedim
  11. TalisMann

Samsung Odyssey G65b monitörden çıt çıt sesi geliyor

Tamam oyuna girersem istek salarım
  12. TalisMann

Hee steam atarsan başka oyunda oynarız o anlamda dedim 1761253349 Pubg mobile da olur 1 seneye yakındır girmiyordum
  13. TalisMann

1761252984 Yanlış anladım tamam.Ordaki pubg kastetmiyorum başka oyun gireriz o anlamda
  14. TalisMann

Steam atarsan arada oynarız 1135040247
  15. TalisMann

Arada bazen tasarruf için kapatıyor sen pc ekranını görüyorsun ama monitörün kendi yazılımıda arkada az da olsa çalışıyor birkaç şey yapabiliyor kumandadan sesi arttırman örnek buna.Pubg mobile id ne bu arada emülatörden mi oynuyorsun 😀
Geri