Zaten öyle vram olayı da var 2k kartında 12gb vram asla almam almadımda.Örnek Cyberpunk şuan bile bakılırsa oyun testlerinde 2k ultra da 11gb vram kullanıyor birkaç sene sonraki yeni oyunlarda ne olur meçhul grafik mi kısarsın çözünürlük mü düşersin bilmiyorum eskiden böyle değildi fakat şimdiki...
Bu kadar Rekabetçi oyun için alınmaz dediğine göre bununla CS veya Valo oynanmaz galiba .İlk defa CS ye bu monitör ile başladım.1 ayda ortalama bir oyuncudan çok daha iyi oynuyorum her girdiğim elde ya 3. ya 1. Oluyorum bende mi sıkıntı var anlamadım.Bu kadar göğe vurduğunuza göre Sizin...
Ürünü alabilirsin kesinlikle alınır alınmaz diyene bakma kullanmadığı için kulaktan dolma bilgilerle laf atabiliyor.2 aydır kullanıyorum 12k aldım bende ürün çok iyi o denilen oled versiyonu da var evet arada 12 13k oynuyor vermek istiyorsan alabilirsin.Bana göre en mantıklı bu ürün 240hz 2k...
Sistemi 1,5 ay oldu toplayalı normalde EXPO tweaked modunda kullanıyordum hiçbir sorun vs de yaşamadım. Ama şimdi ne olursa olsun sistem hata veriyor fotoğraftaki gibi EXPO tweaked de başlasa bile demin CS de olduğu gibi karakter sapıttı ve hata verdi oyun. Windows bir sorun ile karşılaştı...
Arada bazen tasarruf için kapatıyor sen pc ekranını görüyorsun ama monitörün kendi yazılımıda arkada az da olsa çalışıyor birkaç şey yapabiliyor kumandadan sesi arttırman örnek buna.Pubg mobile id ne bu arada emülatörden mi oynuyorsun 😀