tamerturk isimli üyenin son içerikleri

1. T

Farklı güçte Monitör güç kablosu/adaptör

şunu buldum sanırım 20v den daha mantıklı aynı satıcı zaten https://www.yenikablo.com/msi-monitor-uyumlu-adaptor-19-volt-pmu7855?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  2. T

önce bi yetkili servisi arayıp soracağım eğer orijinali yoksa bu adaptörü alıyorum o zaman hocam msi olduğu için girişi uyar diye düşünüyorum
  3. T

zaten akım korumalı priz kullanıyorum etkisi olur mu o 1v fazlayı dengelemede?
  4. T

1v fark bana da çok fazla zarar vermez gibi geldi ama bilemedim
  5. T

Elimde güç kablosu/adaptörü olmayan 19v 3.42a destekleyen bir monitör var. Bu monitöre 20v ve 3.42a üzerinde güç değerleri olan adaptör kullansam sıkıntı çıkartır mı?
  6. T

Yardım Msi monitör güç kablosu

elime MSI Optix MAG274QRFDE-QD model bir monitör geçti fakat içinde hiçbir kablo yok monitörün sitesinde 19v adaptör yazıyor fakat internette bulamadım 20v alsam sıkıntı çıkarır mı?
  7. T

bios ez mode ve advanced mod arası buglanıyor

msi b450m-a pro max anakartım biosta buglanıyorr pil çıkarrrdım taktım güncel yayında olan son 3 bios sürümlerini denedim hepsinde aynı sorun nasıl düzeltebilirim? 1726911827 Sorunun video hali:
  8. T

Ekran kartı taktıktan sonra biosa giremiyorum

Uzun süredir kullandığım Ryzen 5 3400G sistemime RTX 4060 ekran kartı taktım fakat ekran kartı taktıktan sonra BIOS ayarlarına erişemiyorum. Bir bug oluşuyor sanırım, ne yapmam lazım?
  9. T

Apu sisteme ekran kartı taktıktan sonra bios buglanıyor

Uzun süredir kullandığım Ryzen 5 3400G sistemime RTX 4060 ekran kartı taktım fakat ekran kartı taktıktan sonra BIOS ayarlarına erişemiyorum. Bir bug oluşuyor sanırım, ne yapmam lazım?
  10. T

Çözüldü✓ Cpu ve Gpu mhz düşüşü

youtubedaki testlerde bir sıkıntı görünmüyor hocam zaten 3060 takarsam bir süre sonra 5. nesil ryzen işlemciye geçerim diye düşünüyorum
  11. T

tam aksine ben de rtx 3060 almayı düşünüyorum işlemcinin yanına
  12. T

teşekkürler ustam yaz bitti artık kışın devam ederse alırım ama kışın sıkıntı olmazsa havalar tekrar ısınmaya başlayınca ekran kartı alma planım da var ikisini beraber alır takarım inşallah teşekkür ederim
  13. T

şu an aynı sorunu yaşıyorum mhz düşüyor nasıl çözdünüz acaba sorunu paylaşabilir misiniz?
  14. T

ryzen 5 3400g oyunlarda gpu mhz düşmesi

ryzen 5 3400g 16 ram sistemimde oyun oynarken ekte görülen gpu mhz düşmesi gerçekleşiyor normalde 1400 mhz de iken oyun akıcı 200 e düştüğünde ise drop oluyor çözümü nedir bunu termal macunu yeni değiştirdim
  15. T

5-6 saniye süren fps drop

GÜNCELLEME: Termal macunu tekrar yeniledim ama sorunum devam ediyor
Geri