6500 TL'yi geçmeyecek kadar bir telefon önerisinde bulunur musunuz annemin telefonu iyice bozulmaya başladı ona bir telefon bakıyoruz pek bilmediğim için sizlere soruyorum teşekkürler. amazondan bir tane bakmıştım aşağıda görsel olarak ekledim
Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda ramlarımın hızının 3600 mhz olduğu yazıyor fakat bios ekranına girdiğimde 2133 olarak gördüm elektirikler 2 defa git gel yapmıştı bununla kaynaklı olabilir mi eğer 2133 ise nasıl 3600 de çalıştırabilirim
teşekkürler şimdi onu bir yerden görüp yüklemiştim sanırım işe yaradı
1667773599
agalarla oyun oynarken birden fan sesi artı bi şey oldugunu fark ettim sıcaklık değerlerine baktığımda uçmuştu oyundan çıkmama rağmen görev yöneticisini açınca fark ettim %100 de gpu kullanıyordu oyunu torrentten...
vmicroservicestarter.exe diye bir program vardı rdr 2 oynarken sorun çıktı ekran kartı sıcaklıgım 92 lere çıkmıştı sonradan kaspersky ile tarattım sanırım kurtuldum gibi emin değilim securitiy task manager uygulamasına girip virüs kontrolu yaptıgımda böyle bir görsele ulaştım sizce bir sorun...
Merhaba arkadaşlar uygun konu başlığı bulamadım yanlış yere açtıysam bilgilendirir misiniz
Mobilde bir videodaki belirli bir yeri sessizleştirmeyi nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz 2 3 saniyelik bir yerde videoyu sesizleştirebilir miyim
Merhabalar eski monitörümü 2. ekran olarak kullanmak istiyorum mavi uçlu alttaki resimdeki gibi girişi var bıraktığım linkteki dönüştürücüyü alıp bu kabloyu display port girşine çevirerek ekran kartıma taksam bir sorun olur mu eğer daha iyi tavsiyeleriniz varsa amazondan link atar mısınız...
Merhabalar linkte bıraktığım anakart ve sıvı soğutucuya sahibim i cue programı üzerinden sıvı soğutucumun renklerini değiştiremiyorum i cue de resimdeki gibi anakart gözüküyor gözüküyor yardımcı olur musunuz...
Merhabalar bu iki sıvı soğutmadan birini alacağım kasamında corsair olması ile corsair sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum aralarında ne gibi (-) (+) lar vardır bilgilendirir misiniz?
https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-rgb-240mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-36466...