Tayfun311 isimli üyenin son içerikleri

1. T

İşlemci ve anakart önerisi istiyorum (anakart zorunluysa ama)

Bu paraya ya monitörden yada diğerlerinden vazgeçeceksin. Zor
  2. T

Yardım Cs2 ve valorant düşük ayarlarda 600+ fps verecek işlemci ve anakart önerisi?

Ekran kartın nedir en önemli şeyi yazmamışsın teknik özelliklerini yaz elinde ne var ne yok ?
  3. T

Yardım 20-30k bandında tv önerisi?

Öneri yapılır ama kullanım amacı ekran boyutu vs önemsiz mi senin için ? Bana sorarsan 4k ve android olması avantaj 55 inç ekran...
  4. T

1MS Ayarı Aktif Kalmıyor

Çözülür ama mod aktifken Adaptive Sync / FreeSync / 200Hz / HDR gibi bazı özelliklerle çakışma ihtimali var.
  5. T

Yüksek voltajdan işlemci yandı

Yüksek voltaj dalgası (şebeke spike) geldiğinde PSU’nun OVP/UVP korumaları 12V GPU hattını çok iyi korur, o yüzden ekran kartı genelde yanmaz. CPU ise anakart üzerindeki VRM üzerinden beslendiği için, VRM’den geçen “ani aşırı voltaj” doğrudan işlemciyi aşırı zorlar. Anakart VRM’leri kaliteli...
  6. T

Papara alternatifi hizmet

Parolpara ?
  7. T

1MS Ayarı Aktif Kalmıyor

Monitörün tasarımı böyle. Bazı ViewSonic modellerinde firmware update ile düzeltiliyor. FreeSync Adaptive Sync’i kapat.
  8. T

RTX 5070 Ekran Kartı Kasama Uyarmı

Ddr5 sisteme geçmek mantıklı. Psu yetersiz kalır. A520m ile iyi performans alamazsın, 2K çözünürlükte darboğaz az olur
  9. T

Claw's Z10 Masaj Fonksiyonlu

İndirimi nerden bulabiliriz?
  10. T

R5 5600X v 9060XT FPS DROP - DARBOĞAZ ?

9060 çok güçlü bir gpu hocam normal 1764763359 Render Scale %110-120 arasına çek, pbo ve curve optimizer ayalarınız ne durumda? Cpu sıcaklığınız nedir ?
  11. T

Ekran kartı bu şekilde hava alır mı

Psu alttaysa biraz sıcaklığı etkiler ama 100 derecelere kadar değil
  12. T

Bu sistem ne kadar eder ?

Bu sistem ne kanka böyle ekran kartı anakarta yüklenmişsin. Tek ram o işlemciye hava soğutma bide o ekran kartını tam verimli çalıştırmaz işlemci, kasa iyi bir kasa değil. 7600 olsa daha güzel olurdu.
  13. T

Sizce bu sistem alınır mı??

Alınır. Bir ram olmuş kaç para. Tek sıkıntısı şu oyun oynayacaksan fazlasıyla yeterli. Ssd ve anakart iyi diğerleri AA ayarında. Ben olsam kaçırmam
  14. T

Enermax LIQMAXFLO ARGB 420mm Msi kasaya sığar mı ?

Bu aioya uygun kasa bulabildiniz mi ?
Geri