4070super AMD ryzen 7800x3d için PSU önerisi

buraknuke

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar
Elimde şuan 850w Gold bitfenix PSU var ama yetmiyor kasa kendini resetliyor yardımcı olur musunuz

850w ile besleyemeyeceğin bir sistem yok 650w desen okey derim yükte olabilir, fakat sıkıntıyı başka bir yerde arayınız.

Hocam 5060 Ti 16gb ve Ryzen 5 7500f için gamepower 80plus 550w yeterli mi yani yetiyor da korkutuyor çok durumumda yok bu ara
yeter rx6700xt+r5 5600 ü 2 yıl vs550 psu ile kullandım

Yetmemesi mümkün değil. Bir arıza olmasın?
Arızalı büyük ihtimalle o zaman ama arıza olsa hiç açmaz veya açar kapatır. Ben occtden Power test yapınca işlemci derecesi uçuyor sonra kapatıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

850w ile besleyemeyeceğin bir sistem yok 650w desen okey derim yükte olabilir, fakat sıkıntıyı başka bir yerde arayınız.
Büyük ihtimalle sorun power

power yetiyordur orasi kesin ama arizayi sira ile giderek bulun cpu gpu ram vs testleri yapin sicakliklari not edin ramin default ayarlarinda deneyin overclocklari defaultta getirin cpu gpu vs

power yetiyordur orasi kesin ama arizayi sira ile giderek bulun cpu gpu ram vs testleri yapin sicakliklari not edin ramin default ayarlarinda deneyin overclocklari defaultta getirin cpu gpu vs
hepsini nereden yapmam gerek hangi uygulama occtden CPU ram gpu yaptım hiç birinde sorun yoktu dereceler 55 60 geçmedi poweri yapınca oldu

sistemim yeni hic bir şey açmadım henüz

psu suclamadan priz ve coklayicini guc kablosunu bi degistirmeyi deneyelim psu yetiyor kagit ustunde ama sorunlu olabilir
bazen akilli priz vs dengesizlige sebep olabiliyor

psu suclamadan priz ve coklayicini guc kablosunu bi degistirmeyi deneyelim psu yetiyor kagit ustunde ama sorunlu olabilir
Akım korumalı priz aldım kanka onun için değişen bir şey olmadı

PC hocasina yorum yazmıştım occtden kontrol et büyük ihtimalle Power dedi bakalım bu ayrı bir test uygulaması vaar mı biliyor musun

testler icin occt yeterli ama sana zahmet akim korumali prizsiz dener misin testi

testler icin occt yeterli ama sana zahmet akim korumali prizsiz dener misin testi
Öncesinde test ettim zaten o yüzden almıştım 😀

Ekler

• IMG_20251206_005202.webp
    IMG_20251206_005202.webp
    1.2 MB · Hit: 3
Hocam 5060 Ti 16gb ve Ryzen 5 7500f için gamepower 80plus 550w yeterli mi yani yetiyor da korkutuyor çok durumumda yok bu ara
Yeter fakat gamepower çok dandik bir marka 350-400w çeker yük altında sistemin en kötü bronze psulara yönelmekte fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,192
Üyeler
185,848
Son üye
Erenswoxy
Geri