Kasa ve Güç Kaynağı Önerisi

Maethril_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
Arkadaşlar öncelikle merhaba, beyaz akvaryum kasa ve psu arayışındayım bütçe max 9k ama daha ucuza olursa tabii ki daha iyi olur.
2 tane seçenek buldum kasa ve psu birlikte
tabii ki son attığım hem kasa hem psu olarak daha iyi ama arada 3k tl fark var 3k daha vermeye değer mi sizce? Başka önerisi olan var mı ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba, beyaz akvaryum kasa ve psu arayışındayım bütçe max 9k ama daha ucuza olursa tabii ki daha iyi olur.
tabii ki son attığım hem kasa hem psu olarak daha iyi ama arada 3k tl fark var 3k daha vermeye değer mi sizce? Başka önerisi olan var mı ?
Çok kazık. Sistemin ne ? Ona göre ilk power seçelim.

4070ti + 7600x veya 9600x olacak.
4070ti güçe aç bir power. Önerilen 850watt. 850 watt psu’larda pahalı şuan. Bunu öneririm.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akvaryum kasa da çok gerekli değil bence. Gereksiz pahalı ve büyük. Bu kasa çok şık bence beğenirsiniz. 2 tane 140mm 2 tane 120mm fanı var.

4070ti güçe aç bir power. Önerilen 850watt. 850 watt psu’larda pahalı şuan. Bunu öneririm.

Akvaryum kasa da çok gerekli değil bence. Gereksiz pahalı ve büyük. Bu kasa çok şık bence beğenirsiniz. 2 tane 140mm 2 tane 120mm fanı var.

Akvaryum olursa daha iyi olur hocam değişiklik olsun istiyorum.

2. Attığın alınabilir o zaman. Ama itopyayı ara sor powerın modelini öğren. Kötüyse alınmaz.

H6 flow olabilir. Bende kullanıyorum memnunum.
Para bitti powerı nasıl alcaz :D

2. Attığın alınabilir o zaman. Ama itopyayı ara sor powerın modelini öğren. Kötüyse alınmaz.

Biraz üstüne koyuylursa alınabilir. Konu sahibine bağlı.

Thermaltake Toughpower GF3 varmış onda.

Biraz üstüne koyuylursa alınabilir. Konu sahibine bağlı.
Hocam peki ilk kasadaki bitfenix psu ya o sistem emanet edilir mi sizce? Bir konudaki yorumunuzu görmüştüm vasat gibi bir değerlendirme yapmıştınız sanırım.

Hocam peki ilk kasadaki bitfenix psu ya o sistem emanet edilir mi sizce?
Ben olsam etmezdim. Bpab serisi genel anlamda ucuz bileşenler kullanıyor. Bir süre kullanılır fakat uzun süreyi önermem.

Hocam peki ilk kasadaki bitfenix psu ya o sistem emanet edilir mi sizce? Bir konudaki yorumunuzu görmüştüm vasat gibi bir değerlendirme yapmıştınız sanırım.
Alttakindeki powera 5080 bile taksrsın cidden kaliteli power. Tam da 9k bütçe. Direkt al bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri