Yardım Bitfenix AL188 Kasa+Psu alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
25
Meraba Sıparıs verdıgım kasa stok sebebıyle ıptal edıldıgı ıcın yenı bı kasa+psu almam gerekıyor
BİTFENİX KASA Bunu ALmayı dusunuyorum ama psudan yana kotu yorumlar gordum kullanan yada bılen bırısı yorum yapabılırmı
ortalama butce 6500 tl

sistem
msi gaming trio 5070 12gb ekran kartı
32 gb ram
msi PRO B650M-P anakart
msi 360 mm sıvı sogutucu

Selam yaklaşık 2 aydır bu kasa ve psuyu 5070 ile kullanıyorum.Şuana kadar bir problem çıkmadı kasa fanlarını anakarttan kontrol edebiliyorsunuz psu konusuna gelirsek bazıları kötü diyor bazıları c seviyesi idare eder diyor hakkında çok bir bilgi yok. Kasa genel olarak güzel her yeri vidasız rahat açılıyor kablolama için epey uygun 2 tane toz filtresi var altlı üstlü kendi fan kontrolcüsü var.

Selam yaklaşık 2 aydır bu kasa ve psuyu 5070 ile kullanıyorum.Şuana kadar bir problem çıkmadı kasa fanlarını anakarttan kontrol edebiliyorsunuz psu konusuna gelirsek bazıları kötü diyor bazıları c seviyesi idare eder diyor hakkında çok bir bilgi yok. Kasa genel olarak güzel her yeri vidasız rahat açılıyor kablolama için epey uygun 2 tane toz filtresi var altlı üstlü kendi fan kontrolcüsü var.
fıyat psu olarak cok avantajlı pıyasadakılere gore bence ama ıste ınsanın aklını kotu yorumlar cok karıstırıyo buyuk ıhtımal bende alıp deneycem

yüke girdiği zaman psu cızırtısı gibi sesler varmı ya da psu çok ısınıyormu ve psu nun üstünde model numarası vb. bir şey varmı bende almayı düşünüyorum ama psu dan korkuyorum 1 yıl çalışıp aldığım sisteme zarar gelmesini istemiyorum ve çok fazla bütçem yok max 7k eğer bu olmazsa xpg kayber 750w gold psu ve yanınada herhangi bir kasa alıp yoluma devam edicem
fotoğraftta attığım xpg marka psu

Ekler

• 1000101207.webp
    1000101207.webp
    81.4 KB · Hit: 4
  • 1000101206.webp
    1000101206.webp
    69.4 KB · Hit: 4
Bitfenix kasaların malzeme kalitesi o kadar kötü ki anında bükülüp yamuluyor powerda aynı şekilde yük bindiğinde sıkıntı olabiliyor

yüke girdiği zaman psu cızırtısı gibi sesler varmı ya da psu çok ısınıyormu ve psu nun üstünde model numarası vb. bir şey varmı bende almayı düşünüyorum ama psu dan korkuyorum 1 yıl çalışıp aldığım sisteme zarar gelmesini istemiyorum ve çok fazla bütçem yok max 7k eğer bu olmazsa xpg kayber 750w gold psu ve yanınada herhangi bir kasa alıp yoluma devam edicem
fotoğraftta attığım xpg marka psu
yani sistemim(i5 14600k + 5070) öyle aşırı yük çeken bi sistem değil ama psudan hiç cızırtı falan duymuyorum. Hakkında pek bi bilgi mevcut değil psunun ama şu ana kadar kasa veya psu ile ilgili bi problem yaşamadım. Ben sistemi toplu alırken pek kasa seçeneği yoktu en mantıklısı buydu o yüzden tercih ettim istersen biraz daha hakkında bilgi sahibi olunan psulardan alabilirsin.

yani sistemim(i5 14600k + 5070) öyle aşırı yük çeken bi sistem değil ama psudan hiç cızırtı falan duymuyorum. Hakkında pek bi bilgi mevcut değil psunun ama şu ana kadar kasa veya psu ile ilgili bi problem yaşamadım. Ben sistemi toplu alırken pek kasa seçeneği yoktu en mantıklısı buydu o yüzden tercih ettim istersen biraz daha hakkında bilgi sahibi olunan psulardan alabilirsin.
senden ricam psu model vesaire üstünde yazan herhangi bir bilgi varmıdır?

1767210482213.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1767210609769.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

içinden 4 tane pcie 6+2 pin çıkıyo. Sistemden ötürü öyle aşırı yük altına sokamadım ama genel olarak sessizdi birkaç aydır kullanıyorum öyle ısınma veya cızırtı duymadım. Kasa kalitesi de diğerlerinden pek bi farkı yok açıkcası fan hızı ve argb ışıkları kontrol edebiliyosun en güzel tarafı vidasız kasa oluşu. tek parmak hareketiyle 2 tarafı da açıp kapatabiliyosun , toz filtreleri de var

Geri