Yardım Bitfenix AL188 Kasa+Psu alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
17
Meraba Sıparıs verdıgım kasa stok sebebıyle ıptal edıldıgı ıcın yenı bı kasa+psu almam gerekıyor
BİTFENİX KASA Bunu ALmayı dusunuyorum ama psudan yana kotu yorumlar gordum kullanan yada bılen bırısı yorum yapabılırmı
ortalama butce 6500 tl

sistem
msi gaming trio 5070 12gb ekran kartı
32 gb ram
msi PRO B650M-P anakart
msi 360 mm sıvı sogutucu

Selam yaklaşık 2 aydır bu kasa ve psuyu 5070 ile kullanıyorum.Şuana kadar bir problem çıkmadı kasa fanlarını anakarttan kontrol edebiliyorsunuz psu konusuna gelirsek bazıları kötü diyor bazıları c seviyesi idare eder diyor hakkında çok bir bilgi yok. Kasa genel olarak güzel her yeri vidasız rahat açılıyor kablolama için epey uygun 2 tane toz filtresi var altlı üstlü kendi fan kontrolcüsü var.

Selam yaklaşık 2 aydır bu kasa ve psuyu 5070 ile kullanıyorum.Şuana kadar bir problem çıkmadı kasa fanlarını anakarttan kontrol edebiliyorsunuz psu konusuna gelirsek bazıları kötü diyor bazıları c seviyesi idare eder diyor hakkında çok bir bilgi yok. Kasa genel olarak güzel her yeri vidasız rahat açılıyor kablolama için epey uygun 2 tane toz filtresi var altlı üstlü kendi fan kontrolcüsü var.
fıyat psu olarak cok avantajlı pıyasadakılere gore bence ama ıste ınsanın aklını kotu yorumlar cok karıstırıyo buyuk ıhtımal bende alıp deneycem

Geri