Yetmemesi mümkün değil. Bir arıza olmasın?Merhaba arkadaşlar
Elimde şuan 850w Gold bitfenix PSU var ama yetmiyor kasa kendini resetliyor yardımcı olur musunuz
Hocam 5060 Ti 16gb ve Ryzen 5 7500f için gamepower 80plus 550w yeterli mi yani yetiyor da korkutuyor çok durumumda yok bu ara850w ile besleyemeyeceğin bir sistem yok 650w desen okey derim yükte olabilir, fakat sıkıntıyı başka bir yerde arayınız.
yeter rx6700xt+r5 5600 ü 2 yıl vs550 psu ile kullandımHocam 5060 Ti 16gb ve Ryzen 5 7500f için gamepower 80plus 550w yeterli mi yani yetiyor da korkutuyor çok durumumda yok bu ara
Arızalı büyük ihtimalle o zaman ama arıza olsa hiç açmaz veya açar kapatır. Ben occtden Power test yapınca işlemci derecesi uçuyor sonra kapatıyorYetmemesi mümkün değil. Bir arıza olmasın?
Büyük ihtimalle sorun power850w ile besleyemeyeceğin bir sistem yok 650w desen okey derim yükte olabilir, fakat sıkıntıyı başka bir yerde arayınız.
hepsini nereden yapmam gerek hangi uygulama occtden CPU ram gpu yaptım hiç birinde sorun yoktu dereceler 55 60 geçmedi poweri yapınca oldupower yetiyordur orasi kesin ama arizayi sira ile giderek bulun cpu gpu ram vs testleri yapin sicakliklari not edin ramin default ayarlarinda deneyin overclocklari defaultta getirin cpu gpu vs
sistemim yeni hic bir şey açmadım henüzpower yetiyordur orasi kesin ama arizayi sira ile giderek bulun cpu gpu ram vs testleri yapin sicakliklari not edin ramin default ayarlarinda deneyin overclocklari defaultta getirin cpu gpu vs
Akım korumalı priz aldım kanka onun için değişen bir şey olmadıpsu suclamadan priz ve coklayicini guc kablosunu bi degistirmeyi deneyelim psu yetiyor kagit ustunde ama sorunlu olabilir
bazen akilli priz vs dengesizlige sebep olabiliyor
PC hocasina yorum yazmıştım occtden kontrol et büyük ihtimalle Power dedi bakalım bu ayrı bir test uygulaması vaar mı biliyor musunpsu suclamadan priz ve coklayicini guc kablosunu bi degistirmeyi deneyelim psu yetiyor kagit ustunde ama sorunlu olabilir
psu suclamadan priz ve coklayicini guc kablosunu bi degistirmeyi deneyelim psu yetiyor kagit ustunde ama sorunlu olabilir
Öncesinde test ettim zaten o yüzden almıştımtestler icin occt yeterli ama sana zahmet akim korumali prizsiz dener misin testi
Yeter fakat gamepower çok dandik bir marka 350-400w çeker yük altında sistemin en kötü bronze psulara yönelmekte fayda varHocam 5060 Ti 16gb ve Ryzen 5 7500f için gamepower 80plus 550w yeterli mi yani yetiyor da korkutuyor çok durumumda yok bu ara