Bende Intel sistem istemiştim bana da AMD sistem geldi biraz araştırdım çok da fark olmadığını anladım bu nedenle iade ıvır zıvır işlerle uğraşmamak için iade etmedim ama hala fatura kesemediler üç gündür sürekli mesaj yoluyla irtibat kurmaya çalışıyorum
Bence ellerinde hangisi varsa onu yolluyorlar plan program yok ya tutarsa hesabı, ben artık uğraşmak istemediğim için kabullendim bu durumu geri göndermeyeğim
Donanım arşivi yeni sistemi geldi ekran kartını taktım bu ekran kartına güç kaynağından bir kablo takılıyormu ben bulamadım boşta kablolar 6 pinli ekran kartı 8 pin monitöre görüntü gelmiyor
Sistem geldi ancak ben intel istemiştim AMD sistemi geldi böyle kalacak uğraşmayacağım artık iade ıvır zıvır ile ama ders oldu bu bana bir daha böyle işlere girmem tek tek kendim alır istediğim gibi toplarım.
Firma ile görüşmedim bilgisayar konusunda uzman bir arkadaşım var ona sistemleri gönderdim ondan gelecek cevaba göre hareket edeceğim çok fark etmez derse gönderme işi ile falan uğraşmam bu konu beni çok üzdü Vatanda hazır sistem vardı onu almadığıma pişman oldum