Itopya garantide yaptırdım itopya dan hiç memnun kalmadım ama 2 haftadır uğraşıyorum boş yere ,ürünü garantiden gelince açtım bu seferde güç kablosunu koymamışlar deliye döndüm sinir küpü ettiler beni kasayı da çizmişler küçük bi metal parça vardı onuda koymamışlar tekrar istedim birde onu bekledim
yan kapağı felan actım kabloların gizli olduğu yeri garantı dısı derler mı o zaman
1703437924
daha 3 4 gunluk butun boyle ısler benım basıma gelıyor zaten ben kargo hasarlı cıakcak dıye beklıyordum ama burdan vurdu benı:)
anakartta yanan ışık yok ama ekran kartının kablosunu çıkarınca kırmızı ışık yanıyor birde kasanın güç düğmesinin yanında beyaz nokta gibi ışık yanıyor
1703427630
Normal çalıştığı zaman da hiç bip sesi çıkmadı ama calisyordu sadece monitör çıkarıyor
1703427720
Itopta sitesinden aldim ankara...
Yeni pc aldim 3 4 gün kullandım ,fanlar dönmüyordu biraz kabloları kurcaladim tekrar açtığımda fanalr yine çalışmadı ama pc gayet normal çalışıyordu, bende geç oldu diye kapattım sonra sabah açtım hiç açılmadı sizce ne olabilir , prize takinca kasanın üstünde ışık yanıyor güç düğmesinin yanında...
İşlemcinin sağında kalan 2 büyük kablo varya onu diyorum örülü olan değil de normal kablo gibi olan siyah
1703321372
Şimdi kasa da açılmıyor ne oldu anlamadım