tayyip demir isimli üyenin son içerikleri

1. T

Fpv gözlük ile her dron ucurulabilir mi

Dj mini 2 se fly combo aldım bunu gözlükle ucurma şansımız var mı
  2. T

Pc kasa acilmiyor yardim lutfen

Itopya garantide yaptırdım itopya dan hiç memnun kalmadım ama 2 haftadır uğraşıyorum boş yere ,ürünü garantiden gelince açtım bu seferde güç kablosunu koymamışlar deliye döndüm sinir küpü ettiler beni kasayı da çizmişler küçük bi metal parça vardı onuda koymamışlar tekrar istedim birde onu bekledim
  3. T

aynen yarın araıycam zaten
  4. T

yan kapağı felan actım kabloların gizli olduğu yeri garantı dısı derler mı o zaman 1703437924 daha 3 4 gunluk butun boyle ısler benım basıma gelıyor zaten ben kargo hasarlı cıakcak dıye beklıyordum ama burdan vurdu benı:)
  5. T

Yardım Fanımda Görülebilir Tozlar Var Garantiden Çıkar Mı ?

Leptoplarda arka kapakta güvenlik bandi var o yırtılırsa garantiden çıkıyor onu yirtmadan kapagi da açamazsın yani garantiden çıkar
  6. T

Psu yu felan çıkarsam baksam garantiden çıkar mı kabloların olduğu yan kapagi açtım ama çıkan kabloda gözükmüyor
  7. T

Aradım da bugün kapalıymış misteri hizmetleri yarında is var ugrastircak durduk yere
  8. T

anakartta yanan ışık yok ama ekran kartının kablosunu çıkarınca kırmızı ışık yanıyor birde kasanın güç düğmesinin yanında beyaz nokta gibi ışık yanıyor 1703427630 Normal çalıştığı zaman da hiç bip sesi çıkmadı ama calisyordu sadece monitör çıkarıyor 1703427720 Itopta sitesinden aldim ankara...
  9. T

Tum güç kablolarını çıkarıp tekrar taktim yine olmadı 1703425579 Öğrenmek istediğiniz bilgiyi yazın cavaplayayim
  10. T

Yeni pc aldim 3 gun sonra acilmadi

Yeni pc aldim 3 4 gün kullandım ,fanlar dönmüyordu biraz kabloları kurcaladim tekrar açtığımda fanalr yine çalışmadı ama pc gayet normal çalışıyordu, bende geç oldu diye kapattım sonra sabah açtım hiç açılmadı sizce ne olabilir , prize takinca kasanın üstünde ışık yanıyor güç düğmesinin yanında...
  11. T

İnternet hızımı alamıyorum

Modeminiz hızı desteklemiyor da olabilir bende ki öyle imiş hızım 50 mps bana 20 civarı geliyordu Müşteri hizmetleri desteklemedigini söyledi
  12. T

Pc yi yeni aldım akşam çalışıyordu sabah açılmıyor kasada ışık yanıyor ama kabloları soktum taktim yine olmadı
  13. T

HAZIR SISTEM ALDIM AMA ONDEKI VE ARKADAKI FAN DÖNMÜYOR

İşlemcinin sağında kalan 2 büyük kablo varya onu diyorum örülü olan değil de normal kablo gibi olan siyah 1703321372 Şimdi kasa da açılmıyor ne oldu anlamadım
  14. T

HAZIR SISTEM ALDIM AMA ONDEKI VE ARKADAKI FAN DÖNMÜYOR

U32g_1 yazan kabloyu diyorsanız on fanlara gidiyor
Geri