tcan20 isimli üyenin son içerikleri

1. tcan20

🔥İndirim 12 Aylık Pazarama Plus Üyeliği - Yandex Ai

Valla ben bi ara bu yandex aı den migros çeki için 5 gün görev yaptım tel no girdim sms onay geldi falan bana sürekli elimizde kod kalmadı dedi 5 günümü heba etti
  2. tcan20

Migros sanala özel çikolatalar da 4 al 2 öde

1775252601 Bazı nestle çikolatalar migroskop ürünü olduğundan indirime dahil değil ama benim sepetimdekiler dahildi 600 e 150 de kupon uyguladım
  3. tcan20

Migros sanala özel çikolatalar da 4 al 2 öde

Sanalmarkete özel 4 al 2 öde mevcut birde nestle ürünlerinde 600 tl ye 150 tl kupon vardı ( bu kupon kişiye özel olabilir) 12 tane damak çektim ben 520 tl ye
  4. tcan20

MAVİ markalı ürünlerde 2.si %40 indirimli

Orasını bilmiyorum hocam bende daha önce bir şey almadım. Görünce paylaştım sadece :)
  5. tcan20

MAVİ markalı ürünlerde 2.si %40 indirimli

https://www.cetinkaya.com.tr/mavi-154 Basic tişörtler 280 TL civarına geliyor bence güzel fiyat ürünleri mavi ve bazı mağazalarda baktım her yerde aynı fiyatta yani bindirip indirme yok.
  6. tcan20

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Hata alan arkadaşlar hesapta telefon numarası ekleyip onaylayın sonrasında sorun kalmayacak
  7. tcan20

Mediamart 3 al 2 öde varmış

Valla bilmiyorum hocam gördüm paylaştım direkt
  8. tcan20

Mediamart 3 al 2 öde varmış

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/campaign/indirim-gunu?utm_source=facebook%20paid&utm_medium=soc-fb%20photo%20&utm_campaign=tr%7Cmm%7Crt%7Csoc-instagram%7Cconsideration%7Cnsp%7Crt_social_consideration_nsp_na_web-ozel-3al-2ode-6-8.1%7Cna%7Cd2c%7Cweb-ozel%7COSB0003E0D&utm_content=img_web-ozel-yuzde...
  9. tcan20

Bedelli Askerlik İptali

Evet askerlik yeri falan belli olduktan sonra gittim askerlik şubesinden bedelliyi iptal ettim 6 7 ay sonra normal şekilde 6 ay gittim
  10. tcan20

Servisin bile çözemediği sorun - anlayanlar yardım

Valla henüz bir çözüme kavuşmadı konu sanırım bütçe ayarladığımda triger değiştireceğim ustalar triger diyorlar
  11. tcan20

Valla bende şaşırdım açıkcası hocam 2 günüm serviste geçti (2 saatte 1 marş basıldığı ve 1 kez ses geldiği için uzun sürdü) Sesin kaynağını zincir olarak tespit etti fakat hiçbir şekilde garanti veremedi. En iyisi sanayi de usta arayayım ben.
  12. tcan20

Merhabalar , aracım i20 2015 1.2 mpi benzinli, aracı 3 ay önce aldım. Aldıktan sonra yetkili serviste bakımları yapıldı. Yaklaşık 1 aydır şöyle bir sorun var; Motor soğukken sadece 1. Marşta kaputun sağından yani yolcu tarafından 1 saniyelik bir " cırrrr " sesi geliyor. Ancak sadece 1. Marşta...
  13. tcan20

Bütün fanlar bir anda durdu

O soket nerede , psu dan gelen 4 pinli kablo kontrolcüye takılı, kontrolcüde 4 tane fandan gelen kablo var o takılı birde FAN yazan 2 pinli kontrolcü kablosu takılı
Geri