Sanalmarkete özel 4 al 2 öde mevcut birde nestle ürünlerinde 600 tl ye 150 tl kupon vardı ( bu kupon kişiye özel olabilir) 12 tane damak çektim ben 520 tl ye
https://www.cetinkaya.com.tr/mavi-154
Basic tişörtler 280 TL civarına geliyor bence güzel fiyat ürünleri mavi ve bazı mağazalarda baktım her yerde aynı fiyatta yani bindirip indirme yok.
Valla bende şaşırdım açıkcası hocam 2 günüm serviste geçti (2 saatte 1 marş basıldığı ve 1 kez ses geldiği için uzun sürdü) Sesin kaynağını zincir olarak tespit etti fakat hiçbir şekilde garanti veremedi. En iyisi sanayi de usta arayayım ben.
Merhabalar , aracım i20 2015 1.2 mpi benzinli, aracı 3 ay önce aldım. Aldıktan sonra yetkili serviste bakımları yapıldı. Yaklaşık 1 aydır şöyle bir sorun var;
Motor soğukken sadece 1. Marşta kaputun sağından yani yolcu tarafından 1 saniyelik bir " cırrrr " sesi geliyor. Ancak sadece 1. Marşta...
O soket nerede , psu dan gelen 4 pinli kablo kontrolcüye takılı, kontrolcüde 4 tane fandan gelen kablo var o takılı birde FAN yazan 2 pinli kontrolcü kablosu takılı
Merhaba, kasanın önündeki 3 fan ve arkadaki egzoz fanı kasanın yerini değiştirdikten sonra dönmemeye başladı. Kontrolcünün tüm kablolarını çıkartıp taktım falan yok çalışmıyor. Önemli Nokta ise tüm fanların RGB'leri yanıyor. Kasa üzerindeki RGB tuşundan değiştirilebiliyor. Ama uzaktan kumanda...