Valla ben bi ara bu yandex aı den migros çeki için 5 gün görev yaptım tel no girdim sms onay geldi falan bana sürekli elimizde kod kalmadı dedi 5 günümü heba etti
Sanalmarkete özel 4 al 2 öde mevcut birde nestle ürünlerinde 600 tl ye 150 tl kupon vardı ( bu kupon kişiye özel olabilir) 12 tane damak çektim ben 520 tl ye
https://www.cetinkaya.com.tr/mavi-154
Basic tişörtler 280 TL civarına geliyor bence güzel fiyat ürünleri mavi ve bazı mağazalarda baktım her yerde aynı fiyatta yani bindirip indirme yok.
Valla bende şaşırdım açıkcası hocam 2 günüm serviste geçti (2 saatte 1 marş basıldığı ve 1 kez ses geldiği için uzun sürdü) Sesin kaynağını zincir olarak tespit etti fakat hiçbir şekilde garanti veremedi. En iyisi sanayi de usta arayayım ben.
Merhabalar , aracım i20 2015 1.2 mpi benzinli, aracı 3 ay önce aldım. Aldıktan sonra yetkili serviste bakımları yapıldı. Yaklaşık 1 aydır şöyle bir sorun var;
Motor soğukken sadece 1. Marşta kaputun sağından yani yolcu tarafından 1 saniyelik bir " cırrrr " sesi geliyor. Ancak sadece 1. Marşta...
O soket nerede , psu dan gelen 4 pinli kablo kontrolcüye takılı, kontrolcüde 4 tane fandan gelen kablo var o takılı birde FAN yazan 2 pinli kontrolcü kablosu takılı