Bugun başıma talihsiz bir olay geldi ve kasanın üstüne su döktüm. Ekran kartının üstüne biraz su geldi acıp temizledim aynı zamanda kuruladım 2 saat sonra da pc yi actım. Su anlık bir sorun yaşamıyorum acıkcası fakat değerlere bakarken bazı şeyler ilgimi cekti. Cpu kullanımı yüzde 1-2-3 diye...
Arkadaşlar merhaba, bugun türknetten cıkıp telekoma geçtim. Türknette ping 26 - pocket Loss 35 iken suanda ping 11 pocket loss 20 21 civarında geziyor. Oldukça güzel veriler acıkcası benim için ve sorunlarım tamamen cozuldu diye düşünürken daha öncede söylenilen internet buraya eve gelirken veri...
2 farklı örnekten sorunumu acıklıycam, dün akşam ve gece normalde lol de 24 MS alırken 19 alıyordum. Fifada da aynı sekılde kırmızı olan jitter göstergesi sarı yanıyor ve 53 MS olan oyunum 48 ms e düşmüştü. Bugun yine daha yüksek olan msleri alıyorum. Hiçbir sey değiştirmedim. Bu nasıl...
Game pass e uzak biriyim daha doğrusu bilmiyorum. 30 lira aylık ödemeyle bünyesindeki oyunların hepsini indirebiliyor muyum yoksa kısıtlama var mı ? işleyişi nasıl ?
Asla dostum ondan dolayı değil oldukca yeterli hatta fakat sıkıldım 3 yıldır aynı model gamepad kullanmaktan :) Sert kullanırsan ancak eksenlerde bozulma görürsün. Fiyatlarıda oldukca arttı.
Arkadaşlar elimde 1 er adet f710 ve f310 gamepad var. İksinide sadece 2-3 gün kullandım sizde bilirsiniz ki yıllardır pc ye uyumlu başka gamepad yok. Bende aynı modelleri alıp kullanmaktan bıktım. Garantileri 1 yıl 2 ay sürüyor. dualshock 4 ile takas etmek istiyorum. Böyle takaslara açık...
Çok bir bilgim yok hocam da 2k yerine 4k oynamak istediğimde 3080 nin daha iyi performans sağlıycağını düşünüyorum tek korkum zotac çok tercih edilen bir marka değil ilk kez duydum hatta gigabyte kullananlar 4-5 saatlik kullanımdan sonra fps düşüşü yaşadıklarını söylüyolar aynı durum zotac...
Arkadaşlar alacağım 2 sistem arasında kaldım. Zotac ekran kartlarını ilk kez duyuyorum önerileriniz yada dezavantajlarını paylaşabilir misiniz ? şu 2 sistem arasında kaldım.
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-zotac-rtx3080-oc-asus-prime-b660m-k-wd-500gb-ssd-16gb-ram.html...