techNO11 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Moonlight ve Sunshine güvenilir mi?

Ben çok kullanmadım yaklaşık 1,5 saat kullandım ve bir sorun yaşamadım
  2. T

500w Psu Önerisi / Sorusu

Anladım hocam teşekkür ederim yardımınız için 🙌
  3. T

Bu parçaların ortalama ömrü kaç yıl oluyor ki mesela şu yıldan sonra içindeki parçalar aşınmaya başlar falan gibisinden
  4. T

Forumlarda C4 falan demişler hocam C4 olmadığını kanıtladınız diyebilir miyiz 😁
  5. T

Siz valla emektar PSU yapmışsınız benimki daha 2 kart gördü
  6. T

Nasıl hocam bir şikayetiniz falan oldu mu ben 5 yıl kullandım valla 😄 Tamamdır hocam teşekkürler
  7. T

2 saatlik oyun testinde voltajlar şu şekilde minimum maksimum olarak. Sonrasında OCCT ile power testi yaptım yine yaklaşık bu şekilde çıkmıştı dalgalanma çok azdı. Sistemin çalışması açısından sıkıntım yok ses vs. Yaşamadım. Hocam ilk sistemi aldığım zamanlar bu kadar araştırmadım ve tam...
  8. T

Yük altında değerler stabil görünüyor herhangi bir dalgalanma vs. Görmedim bir de psu fanına elimi tuttum hani ısınma falan açısından soğuk hava üflüyordu
  9. T

Hocam test olarak ne önerebilirsiniz bir de herhangi bir kapanma ya da donanımların fazla ısınması vs. Yaşamıyorum şu an. Şu an hani kapanmadır ya da ses gelmesidir fln gibi bir şey görünmüyor ama PSU hakkında iyi yorumlar olmayınca arada kaldım. Peki mesela bu PSU anakarta ve işlemciye zarar...
  10. T

Merhabalar. Şu anki sistemimde Rampage'in RMP-500-80P modelinde 500W'lık bir PSU'su var. Yaklaşık 5 yıl önce toplamıştım sistemi ve o zamandır kullanıyorum. Geçen aylarda anakart, işlemci ve ekran kartı upgrade yaptım. Bazı yerlerde bu PSU hakkında dayanıksız, kalitesiz gibi yorumlar yapılmış...
  11. T

Bluetooth 5.3 USB dongle ile DualShock 4 ve kulaklık aynı anda bağlanmıyor

Merhaba. PC'me USB Bluetooth dongle aldım Bluetooth versiyonu 5.3. ama PC'mde Bluetooth üzerinden DualShock 4 bağlayınca kulaklık bağlayamıyorum. Sürücü hatası falan diyor. Aynısı kulaklık bağlıyken DualShock 4 bağlanmıyor olarak da boy gösteriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardım eden...
  12. T

Ram Kaynaklı Kernel Power 41 (63)

alt gecikme değerlerine bakmıştım birisi 16-18-18-38, diğeri 16-18-18-36. yok 3200mhz'de ısrarcı değilim zaten önceden de pek 3200'de kullanmadım ramleri. sorun çözülsün yeter şu anlık
  13. T

uzun zaman gözlemledim sadece 2 ram aynı anda çalışırken oldu diğer gibi hiçbir sorun olmadı
  14. T

Merhaba, bundan yaklaşık 2 ay önce sıfır anakart ve işlemci aldım ve eski sistemdeki psu ve ramleri bu anakarta aktardım. Eski anakartımda 2 farklı marka (Corsair Vengance ve Gskill Ripjaws) ikisi de cl16 ve 3200 mhz ramler kullanıyordum. Herhangi bir hataya sebep olmuyordu. Yeni anakarta...
Geri