Ted Mosby isimli üyenin son içerikleri

1. Ted Mosby

8000 tl toplam bütçe kulaklık ve klavye önerisi

Klavyede kasa rengi cyber blue tercih etsem pişman olur muyum
  2. Ted Mosby

8000 tl toplam bütçe kulaklık ve klavye önerisi

Hyperx cloud 3 wireless ve wraith w75 düşünüyorum herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım herhangi birinde veya alternatif ne önerebilirsiniz?
  3. Ted Mosby

30k Bütçe Laptop Öneri

8gb ram kurtarır mı bu devirde
  4. Ted Mosby

Hacklenmiş olabilir miyim

Valla sanmıyorum ama yine de fabrika ayarlarına döndürcem bir seyi daha kaybedemem tesekkur ederim cevabın icin
  5. Ted Mosby

Toprak koctan nss indirmistim bayramda
  6. Ted Mosby

Cevabın için teşekkür ederim, riotu kurtardım da epicten e posta bekliyorum kendi e postamı girdiğimde yeni hesap oluşturmaya atıyor 1719700915 Şifrem kimsede yoktu crackli bir sey kullandıgımı da hatırlamıyorum
  7. Ted Mosby

Birbirinden alaksızdı hepsi telefonumu falan da silmişler oraya da mı girdiler paranoyak oldum valla
  8. Ted Mosby

1 hafta önce riot hesabımın çalınmasıyla başlandı ilk olaylar aynı gün epic hesabımı çaldılar e posta gönderdim fakat dönüş alamadım epicten, yaklaşık bir saat önce ise microsoft hesabım gitti ve geri alamıyorum hacklenmiş olabilir mi bilgisayarım? Nasıl kurtulabilirim
  9. Ted Mosby

amazon prime 250 tl mi olacak !!!!

Kaynak ne
  10. Ted Mosby

Mili sporcu olmak istiyorum(dum)

Aynı şekilde oldu ben sınav dolayısıyla bıraktım milli takım seçmelerim vardı, olmadı sağlık olsun
  11. Ted Mosby

Zor ama imkansız degil fizigin nasıl
  12. Ted Mosby

Hiç kolay bir spor değil onu baştan söyleyeyim antrenmanlarda 4-5km kadar yüzdüğümü hatırlıyorum zaman ister imkansız değil istersen her şey olur
  13. Ted Mosby

Yardım bilerek orucumu bozdum kötüyüm yardım

Kuran ?
  14. Ted Mosby

2K Bütçe için kablosuz fare önerisi

Merhaba elimde rival 3 var 3 yıldır kullanıyorum, kablosuz bir fareye geçiş yapmak istedim bütçe tavsiyenize göre biraz daha artabilir.
  15. Ted Mosby

Tekel 2000 Nasıldır ?

Zift, içilmez
Geri