Neler Yeni

Tekel 2000 Nasıldır ?

NZXT

80+ Bronze
Selamlar. Hiç Tekel 2000 tatmadım şu zaman kadar, bir göz gezdirdiğimde sigaralara bu markayı merak ettim. Şu ana kadar Marlboro Touch Blue, Winston Dark Blue, Winston Slender Blue ve Camel Yellow denedim. Tadı nasıldır Tekel 2000'in çok ağırmıdır, diğerlerinden farkı nedir ?.

grasdiyas

80+ Silver
boğazın umrunda değilse iç gitsin uzaktan dumanı gelince nefesimi tutuyordum ölmim diye

NZXT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O derece kötü yani. Fazla ağır olmamasını istiyorum zaten o zaman almayayım başka markaları denemekte fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

boğazın umrunda değilse iç gitsin uzaktan dumanı gelince nefesimi tutuyordum ölmim diye
Boşver öyleyse. Bende adından dolayı merak etmiştim, ama değmez içmeme.

Oscar

80+ Bronze
O derece kötü yani. Fazla ağır olmamasını istiyorum zaten o zaman almayayım başka markaları denemekte fayda var.

Boşver öyleyse. Bende adından dolayı merak etmiştim, ama değmez içmeme.
Arkadaş 2000 e geçiş yaptı güzel diyor hafif. Ben Marlboro edge içiyom. Eskiden Winston dark blue ve Marlboro touch blue içiyordum.

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muratti rosso onerim
O markayıda duydum. Muratti ağırmıdır kokusu. Fazla keskin olmayan bir sigara arıyorum bu aralar.

Arkadaş 2000 e geçiş yaptı güzel diyor hafif. Ben Marlboro edge içiyom. Eskiden Winston dark blue ve Marlboro touch blue içiyordum.
Winston dark blue ve slender blue'yu çok beğenmiştim. Touch blue da hafif sayılır. Farklı markalar denemek istiyorum şu aralar.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kısa mavi 2000 i bi süre içtim harika değil ama b*k da değil içilir.Kırmızı içilmez.

• Beğen

NZXT

80+ Bronze
Kısa mavi 2000 i bi süre içtim harika değil ama b*k da değil içilir.Kırmızı içilmez.
Yeni sigara paketleride hiç iyi değil. Eskiden az daha tasarımlı yaparlardı paketleri, şimdi simsiyah yapıyorlar hiç anlamı kalmamış.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Yeni sigara paketleride hiç iyi değil. Eskiden az daha tasarımlı yaparlardı paketleri, şimdi simsiyah yapıyorlar hiç anlamı kalmamış.
Ne zaman siyah paketler geldi o zaman b*ka sardı zaten hemen hemen bütün sigaralar.Eski paketler ithal olarak bulunabiliyor hala ama pahalılar malasef.Geçen abinin biri uzun Parliemente 200 lira istedi.Ne kadar doğru bilmiyorum ama forumda philips morris de çalıştığını söyleyen bi abi vardı yenilerde ki tat değişikliği kağıdından dolayı kaynaklanıyormuş.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,324
Üyeler
167,091
Son üye
Bugatti23
Top Bottom