online rekabetçi oyunlarda tryhard takılacaksan işlemcin mutlaka X3D olmalı. yok ben hikayeli takılacağım uçup kaçmayacağım online rekabetçi oynamacağım...
2k oynayacaksan 9700x zaten daha iyi 2k 4k oyunculukta 9700x 7800x3d den bile daha iyi güç kaynağına gelirsek yükseltmeye değer ama yükseltmesen de bir şey...
Isınmayla ömrün hiçbir alakası yok ki zaten kaliteli bir hava soğutucu kurtarır bende yakında bir sistem toplayacam aynı işlemci kullancam görüntüde...
hocam 7800x3d çok ısınıyor ya kafamda hep daha kısa ömürlü olur diye kodlamışım çok fazla da araştırmadım bu işlerde de yeniyim bu işlemciler ısınmadan...
işlemci fiyat farkı tamam da kule tipi tek fanlı soğutucuyla 7800x3d yi soğutabilirmiyim peki bide sıvı soğutucu masrafı açarsa başıma maalesef o kadar çıkamam
Aralarında nesil farkı varsa değer gibi biri A biri B tier aslında B tier de fena değilmiş ama corsair tam modüler bir de fazla kablo kirliliği olmaz.Paraya...
hocam peki cooler masterınkini alsam beni kurtarmazmı +2.2 k boştan yere vermek istemiyorum , ama corsairin de çok güvenli olduğunu biliyorum , değer...
herkese merhaba 9070XT sistem topluyoum 2k 200 hz de oyun oynamak için oem beyaz bir sistem buldum
sistemin kendisi AMD Ryzen 5 7500X3D ile geliyor fakat...