teknoji uzmanı isimli üyenin son içerikleri

1. teknoji uzmanı

Yardım Nokia N8 telefona SIM kart takamıyorum

Uymaz, n8 içten soketli bataryalı. Ekranı, ana kartı kırar, internette uygun, yan sanayi falan alırsanız daha sağlıklı olur
  2. teknoji uzmanı

Java, sis uzantılı oyunlar indirmen lazım eski forumlarda oluyor genelde bunlar, çok eskiden maxicep vardı orada nokia symbian için oyun, uygulama üretenler oluyordu
  3. teknoji uzmanı

İndirsenizde artık doğru düzgün kullanılmıyor, en fazla video çekip, fotoğraf çekip, imei aktifse ve sim yeri sağlamsa yedek telefon yerine geçer. Müzik falan dinlenir başkada bir şey olmaz, hafızası biraz geniş
  4. teknoji uzmanı

Nokia ovi store yıllar önce kapandı onun, internette eski nokia için uygun olan oyun tarzı uygulama yapan vardı ama onuda yapan kişiler zaten 2012-2015 arası çok fazla oyun üreten vardı, araştırırsanız çıkar googleda ama uygulama çok az
  5. teknoji uzmanı

Altyapısı olmayanlar için internet tavsiyesi

Vodafone ve turkcellin taşınabilir modemler ile sunduğu internet var ama bunlar pahalı, bulunduğunuz yerde internet alt yapısı başvurusu yaparsanız, telekomdan alt yapı gelene kadar kullanabileceğiniz mobil modemli internet, magnet sunuluyor, en uygunu böyle sağlayabilirsiniz. Diğer yönden...
  6. teknoji uzmanı

Tırnakları kırılmıştır o yüzden artık sim tepsisi değişmesi lazım
  7. teknoji uzmanı

🔥İndirim 400 gram cızbız Köfte 90,46₺

2 al 1 öde money kampanyalarına bulaşmayın çünkü 24-48 hatta 3 gün sonra bile money karta yansıyabiliyor, anlık yansıma olmuyor bekletip yansıtıyorlar. Et ürünlerinde ise paketlide, günü az kalan ürünleri indirim adı altında satıyorlar ama paket balon gibi şişmiş oluyor
  8. teknoji uzmanı

11 t pro ( yenilenmis) Alınır mı?

Xİaomi 11 t pro daha eski cihaz olsada, a55'ten daha düşük türde olan cihaz. Bütçeyi yükseltip çözüm bulabilirsiniz yoksa ya ikinci ele veya daha alternatif modellere yönelmeniz gerekecek. Hiç çözüm bulamazsanız en son çağre taksitli alın derim, sizin düşündüğünüz ve isteğiniz doğrultusunda a55...
  9. teknoji uzmanı

11 t pro ( yenilenmis) Alınır mı?

Çok uygulamalar, oyunlar ile iç içeyseniz bu model yd modelse almamanız daha iyi
  10. teknoji uzmanı

🔥İndirim Karali 5kg çay 685 TL

Ceylon pure ceylon blend 500 gr olanını yerel satıcıdan benzer fiyata alıyorum, seylan çayı olduğundan daha güzel oluyor tadı
  11. teknoji uzmanı

RKS RN 180 ALINIR MI?

Araba ehliyeti ile 50cc ama ek bir sınav ve kurs eğitimi sonrası 125cc kullanabilirsiniz
  12. teknoji uzmanı

🔴 BENZİN, MOTORİN ve LPG'YE ÜÇLÜ ZAM KAPIDA!🔥

Ben hep 50 liralık alıyom yiğenüm benü etkülemüyür. 50cc motorsiklete biniyorum az benzin gitsin diye, böyle giderse depoda duran elektrikli bisiklete tekrar geri döneceğim
  13. teknoji uzmanı

Yardım TEMU "Bedava Sipariş" Nedir ? !!!

Güle güle kullan
  14. teknoji uzmanı

Virüs Yedim nasıl silerim

Hayalet bilgisayara dönüştüyse, internete bağlansanız bilgisayar normal kullanımda bile arka planda uçup gider. Eğer böyle bir şey varsa siz diski yaksanız, ana kartı çöpe atsanızda işe yaramıyor, küçük boyutla modeme sıkışıp, bağlanan tüm ürünleri hayalet ürüne çevirir
  15. teknoji uzmanı

Yardım TEMU "Bedava Sipariş" Nedir ? !!!

Temu, aliexpress bedavaya bitini bile vermez
Top Bottom