Neler Yeni

İMEİ Kopyalandı Mesajı Geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Sayhan
Poco x7 pro cihazını 1 ay önce aldık ve dün cihazımın 90 gün içinde kapatılacağı mesajı geldi, ardından sabah yine bir mesaj geldi ve imeimin kopyalandığı,30 gün içinde kapatılacağı yazıyor.Aldığım yer imeisi bir imeiye kayıt yapıldığı için hangi imeise hattı ona göre takmamı söyledi.(Server kayıt)
Bende imei iki olduğu için ikinciye taktım.
Fakat farkettiğim üzere mesajda gelen imei benim 06 koduyla girdiğim imei ile uyuşmuyor.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Alperen Çetin
Aldığın yere götür yeni imei atar

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ömer alp
Adama gittin yaptığın iş bumu niye bana attığını başkasına atıyorsun de yeni IMEI atsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
ÖMER ÇELİK
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
sagopa kajmer dinle

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Teknoloji
Merdiven altı, ne olduğu belirsiz bir tür olan yerden alırsan normaldir, önüne gelen her telefona aynı imeiyi yazar. Kendi elinin altında olan, kullanmadığın ama aktif olan imeiyi kendin yazmayı öğren derim çünkü ona yazdırsan, güvenilecek tür olmadığından senin verdiğin imeiyi başka cihazada atar

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Furkan Enes Kaplan
Poco x7 pro cihazını 1 ay önce aldık ve dün cihazımın 90 gün içinde kapatılacağı mesajı geldi, ardından sabah yine bir mesaj geldi ve imeimin kopyalandığı,30 gün içinde kapatılacağı yazıyor.Aldığım yer imeisi bir imeiye kayıt yapıldığı için hangi imeise hattı ona göre takmamı söyledi.(Server kayıt)
Bende imei iki olduğu için ikinciye taktım.
Fakat farkettiğim üzere mesajda gelen imei benim 06 koduyla girdiğim imei ile uyuşmuyor.
atılan imeileri e devletten kontrol edin kayıtlı gözüküyorsa sorun yoktur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Sayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baktım imei numarası kayıtlı diyor ve general mobile gm 5 gçsteriyor sorduğumda bir şey olmaz dedi bir şey olursa gelebilirsin dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,553
Üyeler
172,690
Son üye
Ali_124
Top Bottom