Kürşat Arslan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,566
- İsim
- Kürşat Arslan
- İlgilendiği Kategoriler
- İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Benim beynim yandı. Telefonunuz çift hatlı ve birinde sahte diğerinde orijinal IMEI numarası mi var. Yoksa şuan kullandığınız telefonda sadece sahte IMEI numarası mi var. Eğer 2. Seçenek ise orijinal IMEI numarasıni tekrardan attirin. Bir sorun olmaz. Ama bu yöntemi yaparsanız yasal olmayan bir işlemle orijinal IMEI numarasıni telefonunuza atmış olacaksınız. Yasal olarak IMEI atilan bir yöntem bilmiyorum duymadım. Belki yasal bir teknik servis yapabilir. Ben ne yazdığımı anlamadım inşallah siz anlamışsınızdır. SaygılarımlaAnladım. Telefondan telefona fark ediyor demekki.
Güvenilir bir telefoncu bulmam lazım. Yine bir tamirci mağduriyeti yaşamam inşallah.
Bugün yasal uyarı mesajı alınca ne yapacağımı bilemedim. Bir de üstüne bu şekilde çift imei durumu çıkınca iyice panik oldum.
Bu saate kadar, bütün gün bu işle uğraştım. Bir çok yeri aradım, sordum. İnternette araştırırken bu siteyi gördüm, bilen birileri varsa fikir alırım diye düşünüp, üye olup başlık açtım.
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorgulama yaptım zaten.
Hem benim orjinal imeim, hemde klonlanmış olan sahte imeim, ikisi de aynı marka- aynı model üstünde görülüyor.
Aradaki fark:
Sahte imei, klonlanmış olarak yazıyor.
Orjinal imei'de normal durum var. Onda klonlanma yazmıyor yani.