Reisim haklısın ama sorum bundan uzak. Elbette çağ değişti elbette yapay zeka kullanılacak ama bunu malzemelerin ana parçası yapmak biraz abes kaçar. Bugün ciddi bir münazara yaptığında edindiğin bilgilerinin kaynağının yapay zekadan geldiğini söyleyince aşşağılanıyorsun bir tık.
Selamlar dostlar konu araştırmaya nasıl başlanır bir şey nasıl öğrenilir gibi aslında temel ama her şeyin buna göre şekillendiği kavramlar. Diyelim bir x konusu olsun. Kendi alanım teknolojik mesela ve çok çok iyi ve derinlere inmem gerekiyor ancak o kadar derya deniz bilgiler ve bir o kadar...
Hocamlar bu fiyat bandında zaten 3 tablet öne çıkıyor gibi samsung tab s10 fe, xaomi pad 7 falan bir de Ipad 11.nesil a16 falan fişman. Xaomi hariç Ipad ve samsung s10 fe'yi gerçek hayatta da görme şansım oldu. Ipad her ne kadar güzel ve hoş olsa da şu an güncel de kalemle veya diğer...
İlla uygulamada olmak zorunda değil masaüstü kullanıyorsan az para biriktir ne biliyim ekstra ram falan tak ya da farklı şeylere harca daha mantıklı olur sen verirsin kararı onda
Knk onun yerine git bilgisayarını update edicek uygulamalara para harca paralı uygulamalara boşver padi madi
1753473319
En basidinden kaspersky premium almak gibi
Ben diyelim ki özel üniversiteye %100 burslu yerleştim. Daha sonrasında bir kaç dersten kaldım ve alttan alıyorum diyelim. Bu kaldığım dersleri tekrar alabilmek için para mı ödüyorum?