• Teorama
      Teorama, Windows başlamıyor formatta atmıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hata vermiyor ise disk bozulmuş g.o Hata veriyor ise ne hata veriyor. Disk bozulduğu zaman bilgisayar kendine bağlı bir disk görür ama bellek kendini...
    • Teorama
      Teorama, Elektrik Genel kategorisinde Profesyonel Koltuk Yıkama Makinesi? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar araç koltuğu yıkama evdeki koltukları yıkama işi yapmak istiyorum, hangi marka alacağımı bilmiyorum, bilgisi, tecrübesi olan var ise bu markanın...
    • Teorama
      Teorama, 3200MHz CL16 vs 3600MHz CL19? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      3200 cl16 daha mantıklı cl17 olsa tamam 3600 al derdim ama arada 3 cl fark var ama 4000 cl öldürmez seni benim 4 adet ram var eski sistemde 1866mhz 10cl 16...
    • Teorama
      Teorama, laptopumda nvme m2 ssd mi msata mı girişi var ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Var kardeş m2 alırsanda senin çok için iyi olur hızlı yaparsın işlemlerini
    • Teorama
      Teorama, iphone klavyem donuyor ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Güncellemelerden dolayı İphone 15 pro max kullanıyorum ben güncellemelerimi full yaptım hatta ios 18 beta 6. Sürümünü kullanıyorum şu anda, eşimde iphone 13...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,328
Üyeler
159,144
Son üye