Merhabalar 14-15 aydır kullandığım monitör bugün 15 dakika civarı KCD 2 duraklatma menüsünde kaldıktan sonra ekranda bu izler kaldı. Bilgisi, önerisi olan...
Selamlar, 2 şubat tarihinde alışveriş yaptım ve alışverişim 2 pakete bölündü.
2. paket için bugün para iadesi yapıldı lakin ben ürünleri iade etmedim...
Bu kartı 4060 la kıyaslayanda 0 bilgi sahibidir 4060 rakibi yazmışlar şaka gibi gidin testleri izleyin sonra yorum yapın 4060 teki tüm teknolojileri açsan...
Arkadaşım, ilk sayfada 'dandik marka' yazan arkadaşa binaen yazdım yorumumu. Seni ilgilendirmez yazmak bir özgürlük belirtisi olduğu için söylemiyorum...
Cooler Master markasıyla ile bireysel olarak çalıştım, bilhassa senin internetten öğrenemeyeceğin bilgilere sahibim. Sen hariç okuyan arkadaşlara tekrar...
Konu ''Cooler Master nasıl bir markadır'' değil lakin. ''Nokta atışı bir ürün''(!?) ile ilgili açılan bir konuda Cooler Master markası ile alakalı genel bir...
Ajazz AK992'yi bulamadım sanırım stoklarda tükenmiş.
Red switch istemiyorum ayrıca brahama da aşırı büyük ve çok fazla mm tuşu var. :/
Edit: Aliexpress'te...
Selamlar, başlıkta yazdığı gibi 1500-2000TL civarlarında tam boy klavye ihtiyacındayım. Tercihim blue switch. Çok fazla seçenek var, önerilerinize açığım.