Dostlar uzun zamandır bilgisayarımdaki bir problemi çözmeye çalışıyorum bu sorun en açıklayıcı şekilde ön yükleme çok yavaş yapılıyor yani bir oyunda bir yerden ilk geçtiğimde drop atıyor sonraki geçişte drop yapmıyor sorun ram da değil bunu şu yüzden söylüyorum pc yeniden başlatıldığında...
Bilgisayarımda ryzen 5 5600 var rx 6600 ekran kartı 500gb ssd (3000/2400) 16 gb 3200mhz ram çift kanal ancak valorant minecraft gibi basit oyunlarda drop sorunu var ama Rdr2 gibi ciddi donanım zorlayan bir oyunda ful grafiklerde kasma veya anlık drop sorunu yok diğer bu gibi ağır oyunlardada yok...
Sistemim:
Ryzen 5 5600
Rx6600 Ekran Kartı
16gb ram(3200mhz çift kanal 8+8)
Msi spatium m450 PCle 4.0 m2 ssd
Gıgabyte A520M K V2 Anakart
Bu sistemde çoğu sistem gereksimleri çok düşük oyunlarda sürekli drop yiyorum örneğin minecraft bu ve diğer oyunlarda mesela valorantta bi skini ilk elime...
Yok dediğim gibi sistem özellikleri güç kaynağımda yeterli acaba bi parça da sorun olabilirmi
1740264378
Pc 7 aylık fln termal macun yeni işlemci kış aylarında olduğumuz için fazla ısınmıyor
Sistemimde Ryzen 5 5600 işlemci ve Rx 6600 var ama Valorant ve Minecraftda aşırı drop sorunu var ama cs 2 de bu sorun yok işlemci soğutucum stok fan ama sıcaklık değerlerinde bi sorun yok buna rağmen drop sorunu yaşıyorum sorun darboğaz olabilirmi