Neler Yeni

Ryzen 5600 Rx 6600 Lü pc de valorant minecraft gibi oyunlarda drop sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Sistemimde Ryzen 5 5600 işlemci ve Rx 6600 var ama Valorant ve Minecraftda aşırı drop sorunu var ama cs 2 de bu sorun yok işlemci soğutucum stok fan ama sıcaklık değerlerinde bi sorun yok buna rağmen drop sorunu yaşıyorum sorun darboğaz olabilirmi

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yunus Emre Uzun
Sistemimde Ryzen 5 5600 işlemci ve Rx 6600 var ama Valorant ve Minecraftda aşırı drop sorunu var ama cs 2 de bu sorun yok işlemci soğutucum stok fan ama sıcaklık değerlerinde bi sorun yok buna rağmen drop sorunu yaşıyorum sorun darboğaz olabilirmi
darboğaz olamaz işlemci ekran kartından güç dengesi olarak daha güçlüyse olmaz tam tersinde olur ekran kartı işlemciden güçlüyse mesela ryzen 5600 e rx6600 kullansan sorun olmaz ama 5600e rx6800 ve üstü kullanırsan olur

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
efe araci
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
darboğaz olamaz işlemci ekran kartından güç dengesi olarak daha güçlüyse olmaz tam tersinde olur ekran kartı işlemciden güçlüyse mesela ryzen 5600 e rx6600 kullansan sorun olmaz ama 5600e rx6800 ve üstü kullanırsan olur
Yok dediğim gibi sistem özellikleri güç kaynağımda yeterli acaba bi parça da sorun olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun darboğaz değil minecraft ve valorant gibi oyunlar işlemciye yüklenir eğer uzun süredir termal macunu değiştirmediyseniz fps drop yapar sana önerim
https://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html şunu alıp kullanman eğer sıcaklıklar normalsa farklı bir olaydır.
Pc 7 aylık fln termal macun yeni işlemci kış aylarında olduğumuz için fazla ısınmıyor

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yunus Emre Uzun
Yok dediğim gibi sistem özellikleri güç kaynağımda yeterli acaba bi parça da sorun olabilirmi
hazır sistem mi hocam tektek mi topladınız psu sorunu olması zordur ama yazılımsal bir sorunda olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hazır sistem mi hocam tektek mi topladınız psu sorunu olması zordur ama yazılımsal bir sorunda olabilir
Kendim tek tek topladım parçalarda sıfır dı ama işte sorunu aldığımdan beri çözemedim bu iki oyunda fps ler harika ama drop sorunu çok fazla

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yunus Emre Uzun
Kendim tek tek topladım parçalarda sıfır dı ama işte sorunu aldığımdan beri çözemedim bu iki oyunda fps ler harika ama drop sorunu çok fazla
bir fikrim yok hocam maalesef ayarları oynayın biraz denemekten zarar gelmez

Top Bottom