thanosssstv isimli üyenin son içerikleri

1. T

Kablolu Mouse Önerisi

wraith olmayacak hocam , bi sıkıntısı olduğunda iade ve müşteri hizmetleri zormuş
  2. T

Kablolu Mouse Önerisi

o yüzden hepsiburada veya amazondan bakacağım
  3. T

Wraith Dışı Mouse Önerisi

Stok bulamadım onda
  4. T

Müşteri hizmetleri ve iade sıkıntısı yüzünden
  5. T

Merhaba, Wraith Dışı Kablosuz Mouse Arıyorum Genel Olarak Uzun Ömürlü Olsun Teşekkürler
  6. T

Kablolu Mouse Önerisi

Onuda önermiyorlar o yüzden arada kaldım çok fazla söylenti var 1780217153 Amazondan fln almayı düşünüyorum
  7. T

Kablolu Mouse Önerisi

Peki A9 mu Vxe R1 mi
  8. T

Kablolu Mouse Önerisi

sizin öneriniz hangileri
  9. T

Kablolu Mouse Önerisi

yok hocam bulamadım yine dediklerinizede baktım ayrıyeten vxe r1 modellerine flnda baktım hepsini kötüleyen çok o yüzden kablosuz değil kablolu modellerden alacağım örneğin asus tuf m3 veya steelseries prime+ gibi
  10. T

Kablolu Mouse Önerisi

senin önerin nedir hocam 1780178471 uzun ömürlü olsun yeter
  11. T

Kablolu Mouse Önerisi

benim ele tam uyarmı , bide vxe r1 var ayrıca önerebilirsen kabloluda önerirmisin 1 tane
  12. T

Kablolu Mouse Önerisi

bütçede sorun yok hocam kablosuzlara pek alışamadım hep kablolu kullandım o yüzden yoksa kablosuzlarıda araştırdım vxe r1 atk a9 fln ancak varsa kablolu arıyorum 1780176242 bütçede sorun yok hocam kablosuzlara pek alışamadım hep kablolu kullandım o yüzden yoksa kablosuzlarıda araştırdım vxe r1...
  13. T

Kablolu Mouse Önerisi

palm hocam
  14. T

Kablolu Mouse Önerisi

Merhaba, 1500 TL ye Kadar Kablolu Mouse Arıyorum. Genelde Squad , Bf1 , Cs2 Tarzı Oyunlar Oynuyorum. Önerilerinizi Bekliyorum
Geri