thanosssstv
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 1500
Merhaba, 1500 TL ye Kadar Kablolu Mouse Arıyorum. Genelde Squad , Bf1 , Cs2 Tarzı Oyunlar Oynuyorum. Önerilerinizi Bekliyorum
palm hocamfareyi hangi tutuşta kullanıyorsun ona göre öneri yapalım
Merhaba, 1500 TL ye Kadar Kablolu Mouse Arıyorum. Genelde Squad , Bf1 , Cs2 Tarzı Oyunlar Oynuyorum. Önerilerinizi Bekliyorum
bütçede sorun yok hocam kablosuzlara pek alışamadım hep kablolu kullandım o yüzden yoksa kablosuzlarıda araştırdım vxe r1 atk a9 fln ancak varsa kablolu arıyorumistersen kablosuz önerebilirim daha rahat oynayabilirsin cs 2 vb oyunlarda
bütçede sorun yok hocam kablosuzlara pek alışamadım hep kablolu kullandım o yüzden yoksa kablosuzlarıda araştırdım vxe r1 atk a9 fln ancak varsa kablolu arıyorum![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçe çıkarsa yapıştır hocam, istersen kablolu kullanırsın istersen kablosuz kullanırsın 800mah bataryası var 1 ay şarja bile takmazsın normal kullanımda.
Hocam zaten içerisinde kablo çıkıyor istediğin gibi istersen kablolu kullanırsın canın istediğinde tak çıkar kablosuz kullan yani attığım modeli kablolu olarakta düşünebilirsin bence al geç şuanda Türkiye'deki en fp mouselardan bir tanesi.bütçede sorun yok hocam kablosuzlara pek alışamadım hep kablolu kullandım o yüzden yoksa kablosuzlarıda araştırdım vxe r1 atk a9 fln ancak varsa kablolu arıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bütçede sorun yok hocam kablosuzlara pek alışamadım hep kablolu kullandım o yüzden yoksa kablosuzlarıda araştırdım vxe r1 atk a9 fln ancak varsa kablolu arıyorum
benim ele tam uyarmı , bide vxe r1 var ayrıca önerebilirsen kabloluda önerirmisin 1 taneHocam zaten içerisinde kablo çıkıyor istediğin gibi istersen kablolu kullanırsın canın istediğinde tak çıkar kablosuz kullan yani attığım modeli kablolu olarakta düşünebilirsin bence al geç şuanda Türkiye'deki en fp mouselardan bir tanesi.
senin önerin nedir hocamAtk a9 ve a9 plus sorunlu, başka ürünlere bakmanı öneririm. Sol click in basmadığı anlar oluyor oyunlarda, geçmişte almıştım, wraith hiçbir düzeltme yapmadan geri yolluyor. Oyun için alacaksan alma.
Kabloluyu boşver bence de
uzun ömürlü olsun yeterAtk a9 ve a9 plus sorunlu, başka ürünlere bakmanı öneririm. Sol click in basmadığı anlar oluyor oyunlarda, geçmişte almıştım, wraith hiçbir düzeltme yapmadan geri yolluyor. Oyun için alacaksan alma.
Kabloluyu boşver bence de
yok hocam bulamadım yine dediklerinizede baktım ayrıyeten vxe r1 modellerine flnda baktım hepsini kötüleyen çok o yüzden kablosuz değil kablolu modellerden alacağım örneğin asus tuf m3 veya steelseries prime+ gibiAtk a9 ve a9 plus nearlink kullanıyor hocam, senin bütçene alabileceğin en iyi kablosuzlar beken mcu lu modeller olur. Attack shark x8se, ulugames reload falan bakabilirsin palm grip için. Sensöre çok takılma farkı hissetmezsin.
o steel series prime fosil bi mouse diger asus mouseside oyle o paralar o tarz eski mouselere verilmezyok hocam bulamadım yine dediklerinizede baktım ayrıyeten vxe r1 modellerine flnda baktım hepsini kötüleyen çok o yüzden kablosuz değil kablolu modellerden alacağım örneğin asus tuf m3 veya steelseries prime+ gibi