Tharos isimli üyenin son içerikleri

1. T

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılıyor Ama Görüntü Gelmiyor Sorunu

Evet parçaları tek tek söküp taktığımda bunuda yaptım belki bununda etkisi oldu
  2. T

Herkese cevaplar için teşekkür ederim cahilliğime sayın kusura bakmayın.Sıfırdan sistem dizip bilgisayar açılıp görüntü alamayan arkadaşlar parçaları tek tek söküp yeniden kontrol ettim görüntüyü ekran kartından değil anakarttan almaya çalıştım sistem açık şekilde 20 dakika bekledim en az...
  3. T

Çok teşekkür ederim y ile devam ettim ama bir sorun olmaz dediğini öyle anladım böyle kullanmaya devaö edebiliriö herhangi bir şey yapmaya gerek yok
  4. T

New CPU installed, fTPM/PSP NV corrupted or fTPM/PSP NV structure changed. Press Y to reset fTPM, if you have BitLocker or encryption enabled, the system will not boot without a recovery key Press N to keep previous f TPM record and continue system boot, fTPM will NOT enable in new CPU, you...
  5. T

Şuan söküyorumda psudan çıkan 12VHPWR kablo girişi var üzerinde 600w yazıyor bunu 3*8 e çeviren port bişey varmıdır acaba tek kablodan 600w çekiyor
  6. T

Şimdi şöyle pin çoğaltıcı ile bilgisayarı bir müddet açık tuttum ancak ekran kartı fanları hiç dönmedi ve ekran kartı baya ısındı elimi değdiğimde anladım çoğaltıcıyı çıkartıp 2 kablo ile bağlantıyı yaptım 1 port açık kaldı açık kalan kısımda kırmızı yanıyor fan dönmüyor 1752970853 Hemen yapıyorum
  7. T

Bayadır öyle pc açık görüntü hala yok ekran kartında hafif bir ısınma var ancak fanlar dönmüyor 1752970312 Emin değilim
  8. T

Evet aslında fazla masrafa girmeyip evde yapıyım diyorumsa yine bilir bi bilgisayarcıya gidip tek tek test ettirmek lazım sonucu ona göre çıkar sanırım 1752969869 Tamda sizinle aynı fikirdeyim evet sanırım
  9. T

Yani aslında başka seçenek kalmıyor ama var sayalım bu sorundan kaynaklı yine anakarttan görüntü almak istediğimde oradanda görüntü gelmiyor işlemcide grafik birimi var 9700x 1752969731 Bunu denemedim ama ihtimal olabilir evet
  10. T

Evet ve defalarca sök tak yapıp defalarca sistemdeki tüm parçaları yenisen çıkartıp taktım 1752969390 Görüntü alabilsem keşke bunu yapacağım acaba bu bios tanıma falan gibi bişey duymuştum yani bir müddet pc açık kalsa sonradan kendine gelirmi
  11. T

Onuda denedim ancak görüntü alamadım yani anakarttanda işin garibi görüntü gelmiyor monitörümde sorun yok tv dende almayı denedim olmadı
  12. T

Açıkcası deneyene kadar sorunun bende onsan kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama evet sanırım yeterli besliyor olabilie bi yarım saat oyun oynadım sıcaklıklarına baktım ona göre karar verdim yani kilitlendim beynim yandı ve ne yapacağımı bilmiyorum 😩
  13. T

Onuda denedim ama ben sistemi yeni topladım anakart harici parçalar sıfır taktım hepsini ama olmadı sabahtan bu saate kadar uğraştım bilmediğim kaçırdığım birşet varmı diye teyit ettimde 😂 1752968818 Onu bağlayınca bir 8 lik boş kalıyor ve kırmızı yanıyor anakart hdmı girişindende görüntü...
  14. T

Tam net çekemesemde anakartta yanan herhangi bir ışık göremedim ram den başja
  15. T

bilgi için çok teşekkür ederim en yakın zamanda güç kaynağımı güncelleyeceğim ancak ekran kartımı başka bir sisteme taktım sorun ekran kartındamı diye o güç kaynağında 8+8 pin vardı ama görüntü geldi bi yarım saat test ettim sıcaklıklardada sorun olmadı
Geri