Merhabalar 1000 Mbps internete geçiş yaptım. Ancak steam ve google içi indirmelerde en fazla 10 mbps ile indirme yapıyor aynı sorunu yaşayan var mı acaba eğer sorunu çözen varsa da iletişime geçebilirse sevinirim.
Ya sorun şu videoları izliyorum cs 2 de hepsi 300 fps alıyor ben 120 den yukarı alamıyorum çıkıyor geri düşünüyor dikey eşitmele filan da kapaşı buna anlam veremedim gitti
geneli yüksek ama orta ve düşük ayarlara çektiğimde de aynı sorunla karşılaşıyorum
1737920563
vatan bilgisayarda ki adam o şekilde söyledi gayet sıkıntısız sorunsuz çalıştırır dedi
Hyprex Cloud 3 wirreles modelini sana tavsiye ederim. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve şarj süresi olarak mükemmel sesler ve mikrofon kalitesi gayet muazzam
Merhabalar 1 hafta önce ryzen 5 5500 işlemci satın aldım. Bugünde Gıgabyte rtx 4060 sıfır satın aldım ve bilgisayarıma montajını yaptım. Ancak Cs 2'de 130 fps'nin üzerine çıkmıyor. Valorant gibi oyunda ise 200 fps üzerini göremiyorum ve ara ara takılmalar oluyor kullanmakta olduğum zalman...
Herkese merhabalar öncelikle.
Benim HP Pavilion Desktop PC 570-p0xx model bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarda hiçbir şekilde bios'a giremiyorum. Açılışta ise hızlı bir şekilde geçiyor. Shift ile yeniden başlattığımda uefı ayarlarından halletmeye çalışıyorum o şekilde de bıos gelmiyor. Hatta bu...