Selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi dünden beri bu sorunu yaşamaktayım. İlk bastığımda açılmayan cihaz ikincide açılıyor. Statik elektrik olma ihtimaline karşı güç kaynağı şalterini kapatıp güç düğmesine 10 saniye basılı tuttum. Garip şekilde bu sefer tekte açıldı fakat kapattığımda yine aynı...
Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Evet, bahsettiğim gibi ADSL üzerinden kullanmaktayım. Fakat Millenicom'da Ping sorununun fazlaca olduğunu görüyorum. Bu tamamen şans işi mi? Diğer sorum ise; Netspeed üzerinden sorgulama yaptığım zaman boş port olduğunu gösteriyor. 2 Temmuzda sözleşme...
Merhabalar. Bu konuyu daha önceden açmama rağmen kesin olarak karar verme adına tekrar açtım. 6 senelik Türk Telekom deneyimim 02.07.2021 tarihinde sona erecek ve verdikleri paket/fiyat dengesizliğinden ötürü farklı bir sağlayıcıya geçmeye karar verdim. Şuan aklımda iki isim bulunmakta: Netspeed...
Zamanında I5 3470 ile kullanıyordum bu kartı. Yer yer darboğaza uğradığı oluyordu ama aşırı derece de yüksek değildi. 3770 ile gayet iyi performans alırsın.
Anladım hocam altyapımda çok sıkıntı yaşamıyorum, aralarında gerek performans, gerek sorun yaşandığı zaman müşteri hizmetlerine ulaşılabilirliği açısından kullandığınız sağlayıcıyı önerir misiniz?