O yukarda arkadaşın attığı alfais değil mi o mu yoksa sizin attığınız mı alınır? Bu arada coklayicilar için 2 taneden fazla fan takılması zararliymis doğru mu?
Hocam sağolun onları hepsini hallettim bu sefer Chu fan dolu fanların kablosunu takacak yer yok onun için fp bir şey önerir misin fan hub çoklayıcı tarzı
Buyrun hocam bu fandan iki tane var birde pompanin başında da 2 tane 3 pinli giriş var ben argb yi sadece pompada sanıp onun için tek argb kontrolcüsü aldım diğer girişide CPU fana takacağım zaten ama bunları ben nereye takacağım
Hocam bulamadım valla sadece 3 pinli olanları bulabildim 4pinle beraber olanları hiç bulamadım link varsa atar mısınız? Soğutucu deepcool le520 ben aldığım zaman pompasını düşünüp tek almıştım fanlar hiç aklıma gelmedi
Ya arkadaşlar sıvı soğutucu aldım ama anakartımda 3 pin RGB portu yok diye 3 pin ARGB dönüştürücü aldım. Ama tek girişli(https://m.n11.com/urun/coolmoon-ar-...in-guc-rgb-fan-serit-led-denetleyici-37770404) aldığım ürün. Benim aklıma hiç fanları gelmedi unutmuştum bu fanlarda ise 4 pin ve 3 pin...
Hocam bir de iyi hoş aldık RGB için kontrolcüde önerdiniz ben o kontrolcüyüde aldım ya ben fanların rgbsi için ne yapacağım onlarda kontrolcü istiyor kimse demedi :D
@Kürşat K. Hocam merhabalar rahatsız ediyorum ama ürün içerisinden termal macun çıkmadı acaba sürülü olarak mı geliyor yoksa ayriyetten almam mi lazım?
Allah razı olsun hocam bugün bakabilme fırsatım oldu dediğim küçük fan rgb kontrolcüsü buraya bağlı size atmıştım. Soğutucu RGB takabilecegim boş yer var mı şuan?