The" L isimli üyenin son içerikleri

1. The" L

Video izlerken kırmızı çerçeveler çıkıyor

çözüldü mü acaba aynı sorun bende de var
  2. The" L

Yardım M2 ssd dönüştürücü sağlıklı olur mu

hocam ben bunu kullanıyorumda mavi ışık yanıp sönüyor onu nasıl kapatabilirim
  3. The" L

Sıvı soğutucu fanlarını ve rgblerini çalıştırmak için ne almalıyım

Tamamdır sağolun o zaman hayırlı geceler
  4. The" L

O yukarda arkadaşın attığı alfais değil mi o mu yoksa sizin attığınız mı alınır? Bu arada coklayicilar için 2 taneden fazla fan takılması zararliymis doğru mu?
  5. The" L

Hocam sağolun onları hepsini hallettim bu sefer Chu fan dolu fanların kablosunu takacak yer yok onun için fp bir şey önerir misin fan hub çoklayıcı tarzı
  6. The" L

Estağfurullah sıkıntı yok hocam hallettim onu ama bana fan çoklayıcı lazım bunun dışında bildiğiniz uygun fiyatlı var mı acaba
  7. The" L

Buyrun hocam bu fandan iki tane var birde pompanin başında da 2 tane 3 pinli giriş var ben argb yi sadece pompada sanıp onun için tek argb kontrolcüsü aldım diğer girişide CPU fana takacağım zaten ama bunları ben nereye takacağım
  8. The" L

Hocam bulamadım valla sadece 3 pinli olanları bulabildim 4pinle beraber olanları hiç bulamadım link varsa atar mısınız? Soğutucu deepcool le520 ben aldığım zaman pompasını düşünüp tek almıştım fanlar hiç aklıma gelmedi
  9. The" L

Ya arkadaşlar sıvı soğutucu aldım ama anakartımda 3 pin RGB portu yok diye 3 pin ARGB dönüştürücü aldım. Ama tek girişli(https://m.n11.com/urun/coolmoon-ar-...in-guc-rgb-fan-serit-led-denetleyici-37770404) aldığım ürün. Benim aklıma hiç fanları gelmedi unutmuştum bu fanlarda ise 4 pin ve 3 pin...
  10. The" L

🔥İndirim 🔥Deepcool LE520 RGB 240MM 2099TL🔥

Hocam bir de iyi hoş aldık RGB için kontrolcüde önerdiniz ben o kontrolcüyüde aldım ya ben fanların rgbsi için ne yapacağım onlarda kontrolcü istiyor kimse demedi :D
  11. The" L

Bir bakar mısınız hocam pompa böyle üstünde plastik bir kapak var birde
  12. The" L

@Kürşat K. Hocam merhabalar rahatsız ediyorum ama ürün içerisinden termal macun çıkmadı acaba sürülü olarak mı geliyor yoksa ayriyetten almam mi lazım?
  13. The" L

Allah razı olsun hocam bugün bakabilme fırsatım oldu dediğim küçük fan rgb kontrolcüsü buraya bağlı size atmıştım. Soğutucu RGB takabilecegim boş yer var mı şuan?
  14. The" L

tamamdır bakıyorum hocam yazarım tekrar bu arada rahatsız ettiysem özür dilerim hocam rahatsız ettiysem söyleyebilirsiniz
  15. The" L

kasanın iç kısmında tek portlu soket bu var o da bağlı kasanın fanlarına arka tarafında ki portları mı diyorsunuz hocam?
Geri