🔥İndirim 🔥Deepcool LE520 RGB 240MM 2099TL🔥

Şimdi bende msi b450 m a pro max var ben bunun bağlantılarını nasıl yapmam gerekiyor

Hayır ışıksız kullanırsın
Hocam peki benim anakartimla takiliyor mu bu biraz baktımda b450mk2 için farklı şeyler yazmışlar yok yeri yok falan ekstra bir şey almadan monte edebilir miyim(argb hariç)

Hocam peki benim anakartimla takiliyor mu bu biraz baktımda b450mk2 için farklı şeyler yazmışlar yok yeri yok falan ekstra bir şey almadan monte edebilir miyim(argb hariç)
Pompayı CPU fana takarsın radyatör fanıni CHA veya sys fana takarsın

Pompayı CPU fana takarsın radyatör fanıni CHA veya sys fana takarsın
hocam bana f/p bir tane rgbyi baglamak icin kontrolcu önerebilir misiniz? Hiç anlamamda arkadaş atmıştı bir tane ama o fiyata veya 100 200 fazlasına daha iyisi varsa güzel olur

hocam bana f/p bir tane rgbyi baglamak icin kontrolcu önerebilir misiniz? Hiç anlamamda arkadaş atmıştı bir tane ama o fiyata veya 100 200 fazlasına daha iyisi varsa güzel olur
Arkadaşın attığı yeterli neden dersen zaten ışık yanacak başka bir işlevi yok

Arkadaşın attığı yeterli neden dersen zaten ışık yanacak başka bir işlevi yok
tamamdır hocam çok sağolun onu alayım. Birde hocam bende vento kasa vardı fanları rainbow diye diğer kasam corsairin rgb fanlarını söküp taktım kücük bir kumanda tarzı birşeyi var rgbi kontrolu icin kasanın icinde baglı o kontrolcü mü acaba bu varsa gerek var mı ekstradan almaya yoksa?

tamamdır hocam çok sağolun onu alayım. Birde hocam bende vento kasa vardı fanları rainbow diye diğer kasam corsairin rgb fanlarını söküp taktım kücük bir kumanda tarzı birşeyi var rgbi kontrolu icin kasanın icinde baglı o kontrolcü mü acaba bu varsa gerek var mı ekstradan almaya yoksa?
Resim atabilir misin knkam

Ekler

• Screenshot_2024-06-09-19-39-25-083_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-06-09-19-39-25-083_com.miui.gallery.jpg
    656.4 KB · Hit: 53
Tm bu da olur eğer ona bağli fanlar da boş soket varsa ona takabilirsin soğutucuyu
kasanın iç kısmında tek portlu soket bu var o da bağlı kasanın fanlarına arka tarafında ki portları mı diyorsunuz hocam?

kasanın iç kısmında tek portlu soket bu var o da bağlı kasanın fanlarına arka tarafında ki portları mı diyorsunuz hocam?
Şimdi ona bağlı olan fanlardan gelen hat o hatta bak boşta a-rgb soketi var mi takip et elinle

Geri