The Return isimli üyenin son içerikleri

1. The Return

Öneri MSI G255pf E2 Monitör İçin Beyaz Işık Ayarları (Şiddetle Öneriyorum)

MSI G255PF E2 Monitör için beyaz ışık ayarları (Şiddetle öneriyorum). Monitör fiyat performans bir ürün olduğu için, kullanılan IPS panel, en üst seviye olmadığından, çok iyi siyahlar verse de, beyaz ışığı çok aşırı keskin ve gözü yorabilir. Ancak yaptığım bu ince ayarlar, üst seviye IPS...
  2. The Return

Yardım 3700-3800 TL Hem Sessiz Hem En İyi Soğutucu Frost Commander 140 mi?

Selam. 3700-3800 TL hem sessiz hem en iyi soğutucu Frost Commander 140 mi? Derin bir şekilde araştırdığım zaman, özellikle overclock yapacağım için, işlemcim 130-140W'ları görebilir özellikle zorlayıcı yüklerde. 5700X işlemci sistemde dahil olacak. Bundan daha iyi rakip yok sanırım? Normalden...
  3. The Return

Öneri MSI 24.5" G255PF E2 vs GIGABYTE 24.5" G25F2

24.5 İnç derim o zaman.
  4. The Return

Odaya, masaya, ve monitör mesafenize bağlı. 24.5 İnç bana başta büyük gibi geldi ama sonra farkettim büyük değil, sadece gereğinden fazla öndeydi ve göze de zararlıydı çok yakından bakıyordum. Şimdi gereken uzaklığa alınca, her tarafını rahat görüyor, yazıları rahat okuyorum ve daha iyi oldu bu...
  5. The Return

Gigabyte modelini bilmiyorum ancak MSI G255PF E2 modelini kullanan biri olarak fiyatına göre çok memnun kaldım ve öneririm. Kontrast oranı güçlü, siyahları neredeyse OLED'i andırıyor, renk doğruluğu yüksek yani abartılı canlı renkler vermek yerine, gerçekçi renklere odaklanıyor ki IPS doğasında...
  6. The Return

MSI G255pf E2 Monitör Hakkında Düşüncelerim

MSI G255PF E2 Monitör hakkında düşüncelerim şu yöndedir; 6500 TL bütçem vardı bu monitör için, IPS paneli, renk doğruluğu, OLED'e çok benzeyen aşırı koyu siyah kontrast oranlarından oldukça memnun kaldım. Ghosting testinden de geçti, hiçbir şekilde ghosting sorunu yok, sadece ufak bir motion...
  7. The Return

Yardım Hepsiburada Teknoking Global Mx 6 Sahte Çıktı Galiba?

Merhaba. Hepsiburada Teknoking Global'den MX 6 macun almıştım ancak sahte çıktı galiba? Çünkü QR kod taratınca orjinal Arctic sitesi (başı x ile başlar) çıkmıyor başka bir çakma Arctic sitesi çıkıyor. Birde QR kodun hemen yanında orjinalliğini doğrulamak için gereken kod yazmıyor. Kutusundan...
  8. The Return

MX-6 Sahte Termal Macun!

Ben de Hepsiburada Tekno global denen firmadan aldım MX 6 için 500 TL ödedim, QR kod var ama orada kod bile yok!? Açmaya cesaret edemiyorum, ürün çakma mı!?
  9. The Return

Thermalright Phantom Spirit 120 TL-C12b V2 Soğutucu Ne Zaman Stoklara Gelir?

O daha gürültülü ve soğutması sanırım bir tık daha kötü, MX 6 termal macunla 5700X PBO ile çok ısınacaktır, uzun vaadede termal macun değiştirmeme gerek kalmasın, yaz ayları da sistem çok ısınıp hızını düşürmesin istiyorum. İşlemciyi full yükte kullanacağım senaryolar var çünkü.
  10. The Return

5700X için kullanacağım ben, çünkü PBO açacağım ve overclocklu olduğunda daha çok ısınacak.
  11. The Return

Thermalright Phantom Spirit 120 TL-C12B V2 Soğutucu ne zaman stoklara gelir? Stoklarda tükenmiş, ne kadar süre sonra gelir? Neden bu kadar hızlı tükeniyor?
  12. The Return

Ülkemizdeki Hazır Sistemler Neden Kalitesiz?

Merhaba. Bugüne kadar ve şu anda dahil olmak üzere İtopya, Gaming.Gen.TR nereye baksam fiyat/performans ürünü en kaliteli parçalarla bulmak çok zor oluyor. Amazon gibi sitelerden en iyi parçaları en iyi fiyata sığdırmam mümkün ama sistem toplama işini ben değil, onlar yapsın diyince orada işler...
Geri