MSI G255PF E2 Monitör için beyaz ışık ayarları (Şiddetle öneriyorum). Monitör fiyat performans bir ürün olduğu için, kullanılan IPS panel, en üst seviye...
Odaya, masaya, ve monitör mesafenize bağlı. 24.5 İnç bana başta büyük gibi geldi ama sonra farkettim büyük değil, sadece gereğinden fazla öndeydi ve göze de...
yeni monitör alıcam msi gözüme güzel gözüktü fakat gigabyte monitörün özelliklerini görünce arada kaldım sizce hangisini almam daha mantıklı bir tercih olur...
Gigabyte modelini bilmiyorum ancak MSI G255PF E2 modelini kullanan biri olarak fiyatına göre çok memnun kaldım ve öneririm. Kontrast oranı güçlü, siyahları...
MSI G255PF E2 Monitör hakkında düşüncelerim şu yöndedir; 6500 TL bütçem vardı bu monitör için, IPS paneli, renk doğruluğu, OLED'e çok benzeyen aşırı koyu...
Merhaba. Hepsiburada Teknoking Global'den MX 6 macun almıştım ancak sahte çıktı galiba? Çünkü QR kod taratınca orjinal Arctic sitesi (başı x ile başlar)...
Ben de Hepsiburada Tekno global denen firmadan aldım MX 6 için 500 TL ödedim, QR kod var ama orada kod bile yok!? Açmaya cesaret edemiyorum, ürün çakma mı!?
O daha gürültülü ve soğutması sanırım bir tık daha kötü, MX 6 termal macunla 5700X PBO ile çok ısınacaktır, uzun vaadede termal macun değiştirmeme gerek...
geçen sene nisan ayında almıştım 5700x için 1800tl vermiştim o zaman bile stokları bitiyordu hala geliyor muymuş bu soğutucu, bunun yerine şuan stokta olan...