The Revival of Wisdom isimli üyenin son içerikleri

1. The Revival of Wisdom

3080ti'dan 9070 XT'ye geçilir mi?

Şimdi önemsiz mi? Yoksa önemli mi? Yorumlar karışık. Anlayamadım. :D
  2. The Revival of Wisdom

Teşekkür ediyorum. RTX 6000 serisini beklemekte fayda olduğunu kanısına vardım yorumlarınızdan. Normalde NVIDIA'dan vazgeçecek birisi değilim. Param var. Sadece 5000 serisi kartların fiyat etiketlerini hak etmediğini düşündüğüm için 5000 serisi yerine fiyat olarak uygun gözüken 9070 XT...
  3. The Revival of Wisdom

Merhaba, Aşağıda güncel sistemimi paylaşıyorum. Soru şu: 3080ti'ı 15-20k arasına satıp (Anladığım kadarıyla güncel piyasası bu şekilde kartın) 30-35k gibi bir bütçe ile RX 9070 XT'ye geçilir mi? AMD'yi açıkcası hiç bilmiyorum. PC'yi çok yüksek oranda oyun için kullanıyorum. Ama oyun...
  4. The Revival of Wisdom

5080 Aldım Ama Doğru mu Yaptım acaba?

İade ettim zaten. Olumsuz yorumlar can sıkıyor. Bu doğru bir şey ama en azından şunu öğrendim yorumlardan. Güncel sistemim gayet iyiymiş. daha makul fiyata aynı performansı alabileceğim seçenekler ilerde çıkacaktır diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. 1738743466 Teşekkür...
  5. The Revival of Wisdom

5080'in super imi yoksa 5070 ti'ın mı? Ve bu superler normal versiyonlarından daha mı pahalı oluyor daha mı ucuz. Piyasayı hiç bilmiyorum ben.
  6. The Revival of Wisdom

ben 2k'da her oyunda (Alan Wake 2, Cyberpunk, Black Myth gibi tepe oyunlar dahil) en yüksek ayarlarda 90-100 fps almak istiyorum önümüzdeki 3 sene boyunca. (Bu FPS'in hangi yolla sağlandığı benim için önemli değil. Fake Frames olayına takılmıyorum yani) Böyle bir kart arıyorum yani.
  7. The Revival of Wisdom

Ben ürünü iptal ettim buradaki yorumlardan dolayı. daha ucuza düşer diye düşünmüştüm çünkü. (Ama sanırım 5080 hep 60-65k bandında satılacak anladığım kadarıyla) Düşmese bile 5070ti her türlü 5080'den daha ucuz olacak. Gider onu alırım diye düşünüyorum. Zaten aslında belki buna bile ihtiyacım...
  8. The Revival of Wisdom

Palit'i araştırdığımda yorumlar genel olarak kaliteli olduğu üzerineydi zaten. Ama hem fiyat, hem de 5070ti olayından dolayı iade ettim. 5070ti'ın açıklanan specleri 5080'in çok da altında değil. 5070ti bekleyeceğim. Ayrıca sanırım şu anki fiyatlar da şişirilmiş fiyatlar tüm 5000 serisi kartlar...
  9. The Revival of Wisdom

Herkese verdikleri cevaplar için teşekkür ediyorum. Demin siparişimi iptal ettim. Bekleyeceğim. DDR4'ten çıkmayı şu an için halen düşünmüyorum ama birkaç aya belki fiyatlar daha düşük hale gelir, yahut 5070ti performans olarak 5080 ile yakın olursa 5070ti alabilirim.
  10. The Revival of Wisdom

Yanlış anlamayın. Kafam çok karıştı :D Kötü etmedin diyen de var o paraya daha iyisi alınabilirdi diyen de var. Bir çoğunluk sağlanamadı galiba.
  11. The Revival of Wisdom

Şimdi Ben bu modeli seçerek iyi mi etmişim kötü mü etmişim? Bütçem buna yetiyordu. MSI ve ASUS modellerine baktım ama 100k'ya varan ücretleri vardı. Onlara param yetmedi. Alamadım.
  12. The Revival of Wisdom

Aslında almadan önce araştırma yapmıştım. İnternette yazanların yalancısıyım. Gamerock modeli tepe modelmiş. Kaliteli bir modelmiş yani. Tekrarlıyorum. İnternette gördüklerimin yalancısıyım.
  13. The Revival of Wisdom

İmzam Vardı. Silinmiş. Geri yükleyemiyorum. Sınırı aşıyormuşum. Sistemim bu şekilde: Sistemim Monitör: ASUS TUF Gaming VG27AQ 27 QHD IPS 1ms G-SYNC | Board: MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi | GPU: MSI RTX 3080 Ti Suprim X | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D | RAM: Corsair Vengeance RT 2x16 32 GB CL16 3600MHz...
  14. The Revival of Wisdom

Merhaba herkese. Palit Gamerock 5080 OC modelini 64k'ya satın aldım. İmzamda'ki sistemi değiştirmeden aldım. Sadece İmzamdaki ekran kartı yerine 5080'i koyduğumu düşünün yani. Monitörüm 165hz 2k. Kartı aldım almasına ama hata mı ettim diye hala düşünüyorum. Önümdeki 4-5 sene Ekran kartı derdim...
  15. The Revival of Wisdom

5080 Sistem için Ekran Kartı Önerisi

Merhaba, Bilgisayarımın ekran kartı, anakart, ram ve cpu'sunu güncelleyeceğim. Ekran kartı dışında tüm parçaları seçtim ama ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Bütçemi biraz aştığı için 60k'nın üzerine çıkamıyorum ekran kartında. Palit 5080 buldum bu bütçeye uyan. Ama bu bütçeyi aşan bir...
Top Bottom