Üstad merhaba bir şey soracaktım. Mini 4k için 128 gb Samsung Evo plus microsd Kartim var sence yeterli olur mu ? Dji kayıtları kaç GB olarak kaydediyor...
Mini 4K kullanma fırsatım olmadı ancak uçuş süresi Neo modelinden daha fazla, daha ağır ve daha hızlı bir dron. Dolayısıyla rüzgar direnci daha fazla...
Arkadaşlar hızlıca paylaşıyorum PC başına geçemedim.
Fiyat çok çok iyi. Ekstra kupon da var sanırım tek seferlik. Bana 2694 TL'ye geldi.
Bu fiyata kaçmaz...
Aktif olarak dron kullanıyorum. Çok yakın zamanda da 1'i bu model olmak üzere 2 dron almış biri olarak söylemeliyim ki tavsiye edilecek bir ürün değil. En...
Doğrudur ups ile çalışıyorlardı sanırım. E postana gelen kodla ups'in sitesinden teslim almaları için işlem yapıyordun ups gelip alıyor bir kaç gün içinde...
Seri numarasının yazdığı fotoğrafı kaldır ne olur ne olmaz da emin olamadım 2022 de göndermiştim de
edit: kontrol çubuğu olabilir diye düşünüyorum da...
Kaldırdım, çok teşekkür ederim tekrar. Ben seçeneklerden diğeri seçerek kendim anlattım sorunu altta çıkan kutuda. Zaten direkt değişim vb. gibi bir...
Çok teşekkür ederim, ekledim söylediğiniz yerden ve garanti kapsamında olduğu görünüyor. Site üzerinden gönderebiliyormuşum. Benim sorunum için hangisini...
Merhaba arkadaşlar,
Fifa oynuyorum bilgisayardan sadece, menüler arasında kendi kendine sürekli olarak gamepad bağlıyken kayıyor ve bu yüzden kadromu bile...