Dostum anakart neyse de eğer değiştirebiliyorsan işlemciyi r5 5600gt ile değiştirmeni öneririm. Anakart çok önemli olmamakla beraber b450mk seçebilirsin...
Attığınız 2. Sistemi çok övüyorlar ve dediğiniz gibi sonradan yükseltebilirim ve neredeyse kararımı verdim sadece tek bir soru kaldı o da anakart sizce...
Trendyolda satılan sistemleri almayın oldukça düşük fps veriyorlar güvenilir değiller. Verilere göre bu sistem yüksek ayarlarda 1080p 30-50 fps düşük...
Peki hocam son sorumu da sorayım sana da zahmet veriyorum kusura bakma attığım linkteki ürünü alsam ve dediğiniz ekran kartını taksam 11 bin yapıyor daha...
Hocam anladığım kadarıyla bir sistem ekran kartı,Anakart,Ram,İşlemci ve Kasadan oluşuyor bu yazdıklarınızı tek tek araştırıp alıp kalan parayla alabileceğim...
Öncelikle bu siteyi kurandan ve sorulara içtenlikle cevap veren sayın hocalarımdan Allah razı olsun daha önce burayı keşfedemediğim için çok pişmanım...
Abi inan hiç anlamıyorum toplamam imkansız o yüzden hazır sistem bulunmaz bir nimet bizler için 1. Sistemin 91 yorumu var 91 i de övüyor aşırı güven verici...