TheDifference isimli üyenin son içerikleri

1. T

Bilgisayar montajını nerede yaptırabilirim?

Merhaba, Yeni bir bilgisayar topladım. Ankara'da güvenilir montajlatabileceğim yerler var mı?
  2. T

2.el Goodram 8 GB DDR4 RAM fiyatı ne olmalı?

Teşekkürler.
  3. T

2.el Goodram 8 GB DDR4 RAM fiyatı ne olmalı?

Merhaba, elimde 2 adet Goodram 8 GB DDR4 3200MHz CL22 RAM(GR3200S464L22S/8G) bulunuyor. Bu RAM'leri ne kadara satabilirim?
  4. T

Rtx 3060 lı sistem ne kadar eder?

Tamamdır teşekkür ederim
  5. T

2 aydır ilanda fakat satamadım 14.000 e bile.
  6. T

Merhaba, Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Ne kadara satmalıyım? Şu an 12.500 teklif geldi bu fiyat düşük kalacak mıdır? Bilgisayarı 18.03.2023 tarihinde itopya.com'dan satın aldım. Garantisi hâla devam ediyor. Özellikler: İşlemci: Intel Core i3 12100F 4.3GHz, 12MB Önbellek, 4 Çekirdek...
  7. T

Yardım Ethernet Girişi Sorunu

Bunu alacağım teşekkürler
  8. T

Yardım Ethernet Girişi Sorunu

Merhaba, aldığım laptopta ethernet girişi sağ tarafta bulunuyor. Oyun oynarken veya benzeri faaliyetlerde, mouse ethernet girişine takılıyor. Arka tarafta bir USB-C girişi var. USB-C portuna bir dönüştürücü aracılığıyla ethernet kablosunu bağlasam, internet hızında bir düşüş yaşar mıyım? Ek...
  9. T

Öneri Bluetooth Adaptör Önerisi

Merhaba, masaüstü bilgisayarıma bluetooth adaptör almak istiyorum. Kulaklık ile kullanacağım gecikme olmaması gerekiyor. Önerebileceğiniz adaptör var mı?
  10. T

Android S23 Ultra Server Kayıt

tamamdır teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
  11. T

arama alabiliyor musunuz? 1699183192 telefoncu güvenilir sürekli aynı işlemi yapan birisi o sebeple sorun olacağını sanmıyorum
  12. T

normal arama olmazsa biraz sorun olabilir direkt s23 ü alayım kapanma olmuyor demiştiniz daha iyi olur benim için
  13. T

evet yaptıracağım yer güvenilir urfada bir telefoncu zahter iletişim diye aratırsanız facebookta grubu var oradan iletişime geçip alabilirsiniz 1699182061 o nasıl oluyor acaba bilgi verebilir misiniz
  14. T

100$ a buldum toplam 28800₺ oluyor kaydıyla beraber.
  15. T

Yurt dışı s23 ultra almayı düşünüyorum. Server kayıt ne kadar sağlıklı olur 3 4 yıl kadar idare ettiriyor mu kapanmadan?
Geri