Android S23 Ultra Server Kayıt

Reaksiyon skoru
13
Yurt dışı s23 ultra almayı düşünüyorum. Server kayıt ne kadar sağlıklı olur 3 4 yıl kadar idare ettiriyor mu kapanmadan?

Server Kayıt hiç kapanmıyor. Ama pahalı bir işlem, 4K altı bulursanız şanslısınız.

100$ a buldum toplam 28800₺ oluyor kaydıyla beraber.
100 dolara nasıl buldunuz hocam? Tanıdık telefoncu mu var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

28800 e alabilirsiniz direkt.

benim de s23 için server kayda ihtiyacım var güvenilir mi yaptıracağınız yer?

Düşünür müsün bilmiyorum ama YD iPhone 14 PRO + iPhone 6/6S alıp veri paylaşımı ile hiç kapanmadan kullanabilirsin.

evet yaptıracağım yer güvenilir urfada bir telefoncu zahter iletişim diye aratırsanız facebookta grubu var oradan iletişime geçip alabilirsiniz

Düşünür müsün bilmiyorum ama YD iPhone 14 PRO + iPhone 6/6S alıp veri paylaşımı ile hiç kapanmadan kullanabilirsin.
o nasıl oluyor acaba bilgi verebilir misiniz

evet yaptıracağım yer güvenilir urfada bir telefoncu zahter iletişim diye aratırsanız facebookta grubu var oradan iletişime geçip alabilirsiniz

o nasıl oluyor acaba bilgi verebilir misiniz
Hocam şimdi YD bir iPhone 14 PRO alıyorsun. 25K civarına bulabilirsin. (2. El, sıfırını bilmiyorum. Ama çoğu sıfır gibi cihaz)

Şimdi sen bu cihazı zaten 4 ay normal + 4 ay e sim şeklinde 8 ay kullanabiliyorsun. Fakat kalan 4 ay kapanıyor. Ve bu ayda da sen eski bir android ya da iPhone fark etmez alıp sim kartını ona takım veri paylaşımı ile 14 PRO dan WhatsApp kullanıp wp den arama alabiliyorsun. Normal aramaları bilmiyorum.

MESELA server kaydı yerine iPhone 6 2. El/ yenilenmiş alsan daha ucuza patlar.

Hocam şimdi YD bir iPhone 14 PRO alıyorsun. 25K civarına bulabilirsin. (2. El, sıfırını bilmiyorum. Ama çoğu sıfır gibi cihaz)

Şimdi sen bu cihazı zaten 4 ay normal + 4 ay e sim şeklinde 8 ay kullanabiliyorsun. Fakat kalan 4 ay kapanıyor. Ve bu ayda da sen eski bir android ya da iPhone fark etmez alıp sim kartını ona takım veri paylaşımı ile 14 PRO dan WhatsApp kullanıp wp den arama alabiliyorsun. Normal aramaları bilmiyorum.

normal arama olmazsa biraz sorun olabilir direkt s23 ü alayım kapanma olmuyor demiştiniz daha iyi olur benim için

normal arama olmazsa biraz sorun olabilir direkt s23 ü alayım kapanma olmuyor demiştin daha iyi olur benim için
Server kaydında evet kapanma olmuyor fakat çok riskli bir işlem. Anakarta direk lehimleme yapılıyor. Bulduğunuz 100 dolara yapacak telefoncu acemi ise sıkıntı oluşabilir.

Bende 14 pro için icloud yöntemini kullanıyorum ve iPhone 6da olmuyor diye biliyorum 6s den başlıyor bu özellik

Bende 14 pro için icloud yöntemini kullanıyorum ve iPhone 6da olmuyor diye biliyorum 6s den başlıyor bu özellik
arama alabiliyor musunuz?

Server kaydında evet kapanma olmuyor fakat çok riskli bir işlem. Anakarta direk lehimleme yapılıyor. Bulduğunuz 100 dolara yapacak telefoncu acemi ise sıkıntı oluşabilir.
telefoncu güvenilir sürekli aynı işlemi yapan birisi o sebeple sorun olacağını sanmıyorum

Geri