TheDifference
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Yurt dışı s23 ultra almayı düşünüyorum. Server kayıt ne kadar sağlıklı olur 3 4 yıl kadar idare ettiriyor mu kapanmadan?
100$ a buldum toplam 28800₺ oluyor kaydıyla beraber.Server Kayıt hiç kapanmıyor. Ama pahalı bir işlem, 4K altı bulursanız şanslısınız.
100 dolara nasıl buldunuz hocam? Tanıdık telefoncu mu var?100$ a buldum toplam 28800₺ oluyor kaydıyla beraber.
o nasıl oluyor acaba bilgi verebilir misinizDüşünür müsün bilmiyorum ama YD iPhone 14 PRO + iPhone 6/6S alıp veri paylaşımı ile hiç kapanmadan kullanabilirsin.
Hocam şimdi YD bir iPhone 14 PRO alıyorsun. 25K civarına bulabilirsin. (2. El, sıfırını bilmiyorum. Ama çoğu sıfır gibi cihaz)evet yaptıracağım yer güvenilir urfada bir telefoncu zahter iletişim diye aratırsanız facebookta grubu var oradan iletişime geçip alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o nasıl oluyor acaba bilgi verebilir misiniz
normal arama olmazsa biraz sorun olabilir direkt s23 ü alayım kapanma olmuyor demiştiniz daha iyi olur benim içinHocam şimdi YD bir iPhone 14 PRO alıyorsun. 25K civarına bulabilirsin. (2. El, sıfırını bilmiyorum. Ama çoğu sıfır gibi cihaz)
Şimdi sen bu cihazı zaten 4 ay normal + 4 ay e sim şeklinde 8 ay kullanabiliyorsun. Fakat kalan 4 ay kapanıyor. Ve bu ayda da sen eski bir android ya da iPhone fark etmez alıp sim kartını ona takım veri paylaşımı ile 14 PRO dan WhatsApp kullanıp wp den arama alabiliyorsun. Normal aramaları bilmiyorum.
MESELA server kaydı yerine iPhone 6 2. El/ yenilenmiş alsan daha ucuza patlar.
Server kaydında evet kapanma olmuyor fakat çok riskli bir işlem. Anakarta direk lehimleme yapılıyor. Bulduğunuz 100 dolara yapacak telefoncu acemi ise sıkıntı oluşabilir.normal arama olmazsa biraz sorun olabilir direkt s23 ü alayım kapanma olmuyor demiştin daha iyi olur benim için
Bende 14 pro için icloud yöntemini kullanıyorum ve iPhone 6da olmuyor diye biliyorum 6s den başlıyor bu özellikHocam şimdi YD bir iPhone 14 PRO alıyorsun. 25K civarına bulabilirsin. (2. El, sıfırını bilmiyorum. Ama çoğu sıfır gibi cihaz)
Şimdi sen bu cihazı zaten 4 ay normal + 4 ay e sim şeklinde 8 ay kullanabiliyorsun. Fakat kalan 4 ay kapanıyor. Ve bu ayda da sen eski bir android ya da iPhone fark etmez alıp sim kartını ona takım veri paylaşımı ile 14 PRO dan WhatsApp kullanıp wp den arama alabiliyorsun. Normal aramaları bilmiyorum.
MESELA server kaydı yerine iPhone 6 2. El/ yenilenmiş alsan daha ucuza patlar.
Oluyor diye biliyorum ben. S3 Mini ile yapan vardıBende 14 pro için icloud yöntemini kullanıyorum ve iPhone 6da olmuyor diye biliyorum 6s den başlıyor bu özellik
arama alabiliyor musunuz?Bende 14 pro için icloud yöntemini kullanıyorum ve iPhone 6da olmuyor diye biliyorum 6s den başlıyor bu özellik
telefoncu güvenilir sürekli aynı işlemi yapan birisi o sebeple sorun olacağını sanmıyorumServer kaydında evet kapanma olmuyor fakat çok riskli bir işlem. Anakarta direk lehimleme yapılıyor. Bulduğunuz 100 dolara yapacak telefoncu acemi ise sıkıntı oluşabilir.