hocam servise verirsin garanti sureci boyunca ayda 1 tane ucretsiz hakkin var, servisin tutumuna gore degisir verip vermemesi bilmiyorum her servisi tek tek...
ucu ya yanlış söylemişim 😅
ben tableti eylülde aldım daha hiç aşınma yok
tablete ekran koruyucu takarsan temperli cam tak diğerlerini asla takma hem görüntü...
Aynen dolby atmos güzel ama honora göre hoparlör pek iyi değil diyorlar. Hocam kalem ucu değişiyor mu bunu nasıl alıyoruz nasıl değişiyoruz. Her ay almak...
cihaz yazılımsal olarak baya iyi, oneui 6 biraz sanciliydi orada samsung biraz batırdı ama sonradan düzeldi.
ses konusu dolby atmos var hocam cihazda size...
Hocam s11 bütçemi aşıyor bende s25 ultra var o yüzden dedim aslında o bütçeye çıkamıyorum. Bende almayı istiyorum ama maalesef çıkamıyorum o bütçeye. Lenovo...
Hocam notları ve yazılımsal olarak cihaz nasıl? Samsung yazılımda iyi ama yine de cevap verirsen güzel olur.
Hoparlörleri nasıl video film izlerken güzel...
Anladım hocam yorumun için teşekkür ederim. Kalemde ne tür sorunlar yaşanıyor? İpad i aklımdan çıkardım o zaman, samsung ve honora bakacağım v9 düşünüyorum...
Selamlar herkese, bütçem 15 ile 20 bin TL arasında tablet almak istiyorum. Amacım ders için kullanmak, not tutmak, bu süreçte video izlemek ve arada film...