Merhabalar. Asus Tuf Gaming RX 6700XT 12GB OC modelini kullanıyorum, driverlar ve ufak çaplı micro stutterlar'dan çok çektim. RX 6800'e geçmek istiyorum...
Esenlikler. Başlıkta da yazdığı üzere yalnızca Valorant oynarken Micro stutter yaşıyorum. Herhangi bir AAA oyunda yaşamadığım deneyimi bir FPS oyunda...
Merhabalar. Yeni aldığım sistemimde, oyun performansını iyileştirmek için çeşitli güncellemeler yapıyorum ve sıra BIOS'a geldi. Oyun performansına pek...
gecenin 5.30'u hocam rahatsız falan etmiyorsunuz sıkıntı yok :D 6700'den 6800 önermem fakat 6900XT geçebilirsiniz en azından güncellemeye değer olur ama...
Bilgisayarı aldığımdan beri bu şekilde. Normalde asla sıkıntı yaşamıyorum fakat özellikle oyunda kafamı/kamerayı sağa sola çevirdiğimde görüntü iğrenç bir...
Hocam tavsiyen için teşekkür ederim fakat 144, 165 gibi HZ değerlerine aldım ve hepsinde denedim. Sorunun HZ ve oyun içi ayarlar kaynaklı olduğunu pek...
Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Yakın zamanda aldığım, bana göre çoğu oyun için fazlasıyla yeterli olan bir sisteme...