TheEmperorr isimli üyenin son içerikleri

1. T

SoundPEATS Capsule 3 Pro + alınır mı?

[H3 id='SoundPEATS+Capsule+3+Pro++alnr+m+++olmayan+modeli+ile+arasndaki+fark+deer+mi++Ya+da+alternatif+nerebilecek+varsa+ok+sevinirim.']SoundPEATS Capsule 3 Pro + alınır mı ? + olmayan modeli ile arasındaki fark değer mi ? Ya da alternatif önerebilecek varsa çok sevinirim.[/H3]
  2. T

Paylaştığım görseldeki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum

Anladım fakat böyle bir sistem düşünsem bile istediğim işlemciyle beraber 80 civarına geliyor o civarlara çıkmam da pek mümkün değil şu an. Sadece geleceğe yatırım olarak 5070Ti kafamı kurcaladı hoşuma gitti attığınız sistem baya arada kaldım
  3. T

İkinci sistem hakkındaki yorumunuz nedir peki ? Bir de arkadaşın paylaştığı https://www.gaming.gen.tr/urun/662451/blade-prime5070ti-amd-ryzen-5-7600-mpk-asus-prime-geforce-rtx-5070-ti-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistem var sizce hangisi daha mantıklı işlemci ağırlıklı...
  4. T

Bu da güzelmiş gerçekten lakin araştırmama göre 5000 serisinin hem güç hem fiyat olarak fazla şişirildiği söyleniyor ondan tekrar 4070 lere bakmaya başlamıştım(hatta şu an araştırmama göre %10 luk bir güç farkı var arada 4070Ti S vs 5070Ti olarak ) . Bir de oynadığım oyunlar genellikle işlemci...
  5. T

Muhtemelen yukarıda arkadaşımın paylaştığı 4060ti modeli örneğin asusla arasında 11 derecelik bir ısı farkı oluyormuş. Lakin diğer markalarla yarı yarıya fiyata sahip olması worth dedirtiyor bilemedim.
  6. T

DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu Bu var stok olarak 1744995841 Şöyle ki 4070 ti supler diğer markalarda 70k civarıyken Gainde 40 lara iniyor ondan dolayı yanaşıyorum biraz da 1744995917 Bu arada yeni bulduğum sistem bu konunun başındakine yorum mu...
  7. T

Teşekkür ederim yorumlarınızı dikkate alacağım 1744995621 Varsa öneriniz link alabilirim
  8. T

Hayır, gene 7800x3d 1744995333 Spam olarak görüyor linki atamadım ben özelliklerini görsel olarak bırakayım
  9. T

Hocam sizden sonra biraz daha araştırma yaptım 4070S yerine 4070Ti Superli bir hazır sistem buldum geri kalan özellikleri aynı diyebiliriz ve arada 1 k fark var bu uygun mudur sizce sadece kartın markası Gainward o biraz kafamı kurcaladı çoğu yerde sorunsuz kullandığını söylüyor insanlar ama...
  10. T

Evet de şu an bu fiyata alabileceğim daha iyi bir işlemci var mıdır emin değilim. Upgrade seçeneklerinde de ventus harici maleesef koymamışlar çok mu bozar onu ben de düşündüm ama.. 1744993261 Sadece oyun bazlı düşünmüyorum aynı zamanda yazılımla uğraşıyorum o yüzden Nvidia benim için şu an...
  11. T

Tamamdır dostum teşekkür ederim başka tavsiyen var mıdır ? Bir de bu sistem 65-70 civarına gelecek makul mu sence ?
  12. T

değiştirmem, çıkarmam, eklemem gereken bir parça var mıdır? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Edit: Aşağıda yorumlarda daha farklı bir sistem buldum gelecek yorumları o sistem üzerinden yapabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Geri