Neler Yeni

Paylaştığım görseldeki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum

okanthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
okan öznur
Hazır sistemlerde bazen yükseltme falan yapınca fiyat iyice mantıksız hale geliyor. Yukarıdaki kule tipi soğutucu önerisine katılıyorum. Ayrıca M2 ssd dramsiz bir ssd. Onun yerine kingston kc3000 tercih edilebilir. Bir de kasanın içindeki PSU bitfenixin hangi modeli öğrenebilirsen iyi olur. Zira bitfenixin bpa ve bpa-u serileri 5 para etmez. Ama o psu'lar da bronz sertifikalı değil.

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Vederson
Hayır, gene 7800x3d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spam olarak görüyor linki atamadım ben özelliklerini görsel olarak bırakayım
Kullandığınız site ile forumun arası iyi değil o yüzden spama düşüyor.
buradan ekran kartlarının performansına bakabilirsin. 4060ti için çekilen bir video ama çok fazla değişiklik olacağını düşünmüyorum. Ben olsam Gainward tercih etmezdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
Hazır sistemlerde bazen yükseltme falan yapınca fiyat iyice mantıksız hale geliyor. Yukarıdaki kule tipi soğutucu önerisine katılıyorum. Ayrıca M2 ssd dramsiz bir ssd. Onun yerine kingston kc3000 tercih edilebilir. Bir de kasanın içindeki PSU bitfenixin hangi modeli öğrenebilirsen iyi olur. Zira bitfenixin bpa ve bpa-u serileri 5 para etmez. Ama o psu'lar da bronz sertifikalı değil.
Teşekkür ederim yorumlarınızı dikkate alacağım

Acayip kazık duruyor kaç para

Yapma hocam bu paraya bu mu alınır
Varsa öneriniz link alabilirim

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,014
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH

hocam adam atıyor pahalı buluyorsan daha ucuzunu ve iyisini önermen lazım .

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
bu daha iyiymiş. soğutucu yok galiba sistemde ?

DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

Bu var stok olarak

Kullandığınız site ile forumun arası iyi değil o yüzden spama düşüyor.
buradan ekran kartlarının performansına bakabilirsin. 4060ti için çekilen bir video ama çok fazla değişiklik olacağını düşünmüyorum. Ben olsam Gainward tercih etmezdim.
Şöyle ki 4070 ti supler diğer markalarda 70k civarıyken Gainde 40 lara iniyor ondan dolayı yanaşıyorum biraz da

Bu arada yeni bulduğum sistem bu konunun başındakine yorum mu yaptınız tam anlayamadım ama şu an bana da kazık geldi o bu daha makul gibi

Ekler

• 4.png
    4.png
    41.6 KB · Hit: 7

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yusuf
Gainvard ekran kartı alicaksan muhakkak youtubdan sıcaklık değerlerini öğren ilk önce bi modeli unuttum modeli baya yüksek sıcaklık veriyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
Gainvard ekran kartı alicaksan muhakkak youtubdan sıcaklık değerlerini öğren ilk önce bi modeli unuttum modeli baya yüksek sıcaklık veriyordu.
Muhtemelen yukarıda arkadaşımın paylaştığı 4060ti modeli örneğin asusla arasında 11 derecelik bir ısı farkı oluyormuş. Lakin diğer markalarla yarı yarıya fiyata sahip olması worth dedirtiyor bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
işlemciyi o kadar yüksek tutmanıza gerek yoksa https://www.gaming.gen.tr/urun/6624...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ buna da bakabilirsin.
Bu da güzelmiş gerçekten lakin araştırmama göre 5000 serisinin hem güç hem fiyat olarak fazla şişirildiği söyleniyor ondan tekrar 4070 lere bakmaya başlamıştım(hatta şu an araştırmama göre %10 luk bir güç farkı var arada 4070Ti S vs 5070Ti olarak ) . Bir de oynadığım oyunlar genellikle işlemci ağırlıklı %70 işlemci %30 ekran kartı gerektiren oyunlar oynuyorum o yüzden işlemci bir tık daha önemli benim için sizin yorumunuz nedir ?
Edit: İşlemci performans farklarına baktığım zaman da iki işlemci arasında %20-25 lik bir güç farkı var neredeyse sanki benim ihtiyaçlarıma daha uygun gibi geldi benim paylaştığım sistem ama...

ahmttunc

80+ Bronze
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

Bu var stok olarak

Şöyle ki 4070 ti supler diğer markalarda 70k civarıyken Gainde 40 lara iniyor ondan dolayı yanaşıyorum biraz da

Bu arada yeni bulduğum sistem bu konunun başındakine yorum mu yaptınız tam anlayamadım ama şu an bana da kazık geldi o bu daha makul gibi
Konu başındakini gördüm sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,540
Üyeler
172,511
Son üye
MYGurbuz
Top Bottom