aliibeğ3481
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 55000
Merhaba arkadaşlar elimde olan para tam buna yetiyor yani yaklaşık 55 falan kısacası sınır. Keşke biraz daha param olsaydı 7 7800x3d işlemci tercih edebilseydim ama şu anda onu karşılayacak bir maddi duruma sahip değilim. Şimdi sizlere şunu sormak istiyorum internette izlediğim kadarıyla darboğaz yapıyor aşağıda paylaştığım sistem , ben darboğaz kavramının anlamını bilmiyorum 1080p de rust oynayacağım benim öyle hikayeli oyunlarla pek işim yok oyun oynarken de kalabalık yerlerdeyken veya patlama çatışma anında fps drop , donma gibi sorunlar meydana gelir mi? Tahmini olarak rust oyununda ne kadar fps alırım ayrıca darboğazın kelime manasını bilmiyorum fps drop gibi bir şey mi donma mı yaşatır beni darboğaz kavramında bilgilendirirseniz sevinirim , ayrıca bu paraya (50-55000 TL) bandında önerebileceğiniz bir sistem mevcut mu yoksa almak istediğim sistem iyi midir ? belirttiğim fiyat sınırımdır 60 bin TL'ye sistem önermeyin çünkü alamam. Su anda durumum el vermiyor işlemci güçlendirmeye ilerleyen dönemlerde elimden 7500f i çıkartıp 7 7800x3d alırsam darboğaz sona erer mi? Veya hiç çıkartmasam 7500f beni bu ekran kartıyla hüzne boğar mı 1080p oyun oynayacağım tekrar söyleyim , şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim sistem linki ; https://www.itopya.com/radeon-phoen...t-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-amd-radeon_h30087
Not ; RAM 16gb alacağım sadece sonradan 32 ye yükselteceğim şu anda kendimi maddi durumdan yormak istemiyorum.
Not ; RAM 16gb alacağım sadece sonradan 32 ye yükselteceğim şu anda kendimi maddi durumdan yormak istemiyorum.