TheMasıc isimli üyenin son içerikleri

1. T

Çözüldü✓ MONİTÖR ÖNERİLERİ 4.500 TL BÜTÇE

AOC 24G42E 24" olan monitörü aldım şimdiye kadar farklı örnek gösteren ve tavsiyede bulunan kişilere teşekkür ederim sağlıklı günler.
  2. T

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  3. T

Tabi yine sizin kullanım şeklinize göre istediğiniz olanı alın Msi olan hangisi link bırakırsanız yardımcı olmaya çalışırım bide monitörü kullanım şekliniz ne olacak oyun, laptopa bağlama vs.
  4. T

Siz yinede gün içinde itopyayı bekleyin derim bu arada 27" düşünmüşsünüz ama piksel yoğunluğu düşeceği için 24" almanızı tavsiye ederim.
  5. T

Evet hocam dediğiniz gibi yaptım fazlada bu bütçelerde seçenek yok gibi ama 3 sene garanti verilmeside gayet iyi geldi. 1763019379 Dediğim gibi biraz şans işi bende yarım saat içinde açılmıştı sepete ekleme butonu stoklar bitse bile yukarıda bahsettiğim farklı bir yöntem var onuda...
  6. T

Hocam geçen gece ben baktıktan yarım saat sonra yeniden siparişi aktif oldu sık sık kontrol edin ben sipariş verdim cuma gelecek büyük ihtimal. 1763019226 İtopyada şuan en uygun fiyatta diğer sitelerden sadece trendyola güveniyorum daha önce bir sorun yaşadığımda yardımcı olup hediye kod...
  7. T

İtopyada mevcut şuan AOC'un çoğu sitede olan ürünleri 3 sene garantili diye biliyorum hocam. 1762972637 4000 tl hocam şuan en uygun Itopyada diye biliyorum.
  8. T

Hocam şuan İtopyada mevcut stok ama ne kadar durur bilmem 3 sene garantiyide göz önünde bulundurunca ben şuan sipariş geçtim haberiniz olsun.
  9. T

Hocam haklısınız şuan sipariş geçecektim ama İtopyada bitmiş galiba sadece mağazalarda diyor tek yol Trendyolda var 300 TL TROY kampanyası ile 4030 TL gibi bir fiyata düşüyor 15 Kasım son süre kampanyanın. 1 2 gün bekleyeceğim İtopyayı olmadı buradan alacağım piyasada bu baremlerde başka bu...
  10. T

Monitör sizce almalı mıyım?

Anladım hocam yinede teşekkürler bilgi verdiğiniz için son karar olarak bende alacağım umarım uzun süreler kullanabiliriz :)
  11. T

Monitör sizce almalı mıyım?

Hocam kullanımınızda göze çarpan herhangi bir sıkıntı oldu mu monitörde ışık süzmesi veya ufak ghostingler gibi bende aynı monitörü almak istiyorum.
  12. T

AOC 24G42E 24" monitör 4k'ye aldım

Hocam bende aynı konuyu açtım pivot kullanmak isterseniz evnia daha ideal görünüyor ama sanırsam performans olarak sizin aldığınız aoc biraz daha ön planda şuanlık nasıl buldunuz monitörü ve de hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  13. T

Öncelikle kafa karışıklığı için teşekkürler :D ancak pivot olmayan bir model bakıyorum yinede öneriniz için teşekkürler.
  14. T

Hocam hala kararsızım ama aoc 24g4xe olan modelden vazgeçtim diğer aoc modolde adaptive sync olduğu için diğer iki model arasında seçim yapacağım ama kararsızım.
  15. T

Bende LG markasını daha önce monitör ve şuan güncel TV olarak kullanıyorum tek sıkıntım monitörde yaşanmıştı biraz onun verdiği korku ile pek yaklaşamıyorum almaya size hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :) 1762886485 Ekran kartım NVIDIA olduğu için birazda G-SYNC noktasında 24g4xe almayı...
Geri