Monitör sizce almalı mıyım?

Aynı senaryo, aynı monitör. Ben de laptop kullanıyordum. İyi ki 24g42e yi almışım dedim. Fiyatını yakalarsan kaçırma.
Hocam kullanımınızda göze çarpan herhangi bir sıkıntı oldu mu monitörde ışık süzmesi veya ufak ghostingler gibi bende aynı monitörü almak istiyorum.

Hocam kullanımınızda göze çarpan herhangi bir sıkıntı oldu mu monitörde ışık süzmesi veya ufak ghostingler gibi bende aynı monitörü almak istiyorum.
O kadar teknik bilgim yok hocam ben taktım görüntü aldım bir iki ayar yaptım kullanıyorum şuan sadece dp üzerinden oc hz veriyor diye anladım benim laptop eski biraz dp yok 120 hz yetiyor bana zaten bir iki oyun oynuyorum sorun doğru soru ama ben cevaplayacak adam değilim 😅

O kadar teknik bilgim yok hocam ben taktım görüntü aldım bir iki ayar yaptım kullanıyorum şuan sadece dp üzerinden oc hz veriyor diye anladım benim laptop eski biraz dp yok 120 hz yetiyor bana zaten bir iki oyun oynuyorum sorun doğru soru ama ben cevaplayacak adam değilim 😅
Anladım hocam yinede teşekkürler bilgi verdiğiniz için son karar olarak bende alacağım umarım uzun süreler kullanabiliriz :)

Umarım hocam bide ben kupon falan kullanıp 3620 gibi bir fiyata aldım bence kupon falan bulursan direk al dey elektronik gönderdi ürünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,430
Üyeler
184,451
Son üye
crazyzm96
Geri