1500 Tl civarında bir monitör arıyordum ve Samsung'un bu monitörünü buldum. Bir de Viewsonic ve Gamepower'ın monitörleri hoşuma gitti. Ama Samsung lc24rg50fqmxuf monitörü 4ms 144hz. Diğer monitörler 1ms 144hz sizce aradaki 3ms farkedilir mi? Ben kalitesinden dolayı Samsung'tan yanayım. Siz ne...
GT1 Plus aldım. 2 hafta kullandım ve görüşlerim: Şarj konusunda gayet başarılı 2 hafta yetti. Ses kalitesi ise 150 liralık bir kulaklığa göre çok başarılı. Ses seviyesi olarak gayet yüksek en azından beni sevindirdi. Her konuda beklediğimden iyiydi. T15 almama sebeplerime gelirsem. Realtek ve...
Hazır black friday varken tws kulaklık alıcağım. Müzik dinlemek ve Youtube'da video izlemek için filan alıyorum. Bütçem 150 civarı. GT1 Plus ve T15 modelleri arasında kaldım. Sizce ne almalıyım? ayrıca bunlardan iyi bir öneriniz varsa da yazabilirsiniz.
Arada çok fiyat farkı var. Parçaları değiştiririm diyorsan da tabi ki 5600xt olan çünkü aynı parçaları özelleştirdiğin zaman aynı şeyler olmasına rağmen 2070 li yine çok pahalı oluyor.
Dolar şuan da çok yükseldi bir ihtimal düşer belki. Paranın üstüne daha çok koyarsın daha iyi bişey alırsın indirimlerden de yararlanarak. Bir de hepsiburdadan toplama akakçe de en ucuz sitelerden al. 240ssd az gelir zaten ileride upgrade etmek istersende anakart izin vermeyebilir. O yüzden...