evet biliyorum 4 tane 50 liralık sepete ekleyince kupon kullanimina izin veriyor o şekilde satin alim yapabiliyorum
1751788445
ayrıca cevabın için teşekkür ederim
kanka mesela bu hediye kartları bakiye olarak mı kullanılabiliyor. benim annem de babamda ve bende vodafoneluyuz. eğer olursa 9 defa kullanmayı planlıyorum 50 tllik kodlardan 4er tane alarak. ama sorum şu işte ben her alışverişte sadece tek bir hediye kartı mı kullanabililiyorum yoksa birden...
bunların direkt olarak farkında insanlarız zaten böbrek yükü de abartılı şekilde olmuyor 3 ayda bir tahlil verdiğimden biliyorum, her daim sınırlar içerisinde ve de ortalarda oluyor. bu arkadaşın karaciğer için bu tarz konuşuyor olmasını anlamadım, kas yıkım ve yapımı için ast ve alt belirli...
züber trendyolda veya hepsiburada da bazen indirimli geliyor ama daha pahalı oliyor genelde tabii kalitesi de ona oranla fazla veya bime geliyor bazen o zaman denk getir
kampanya o bu takibini iyi yaparsan onları da ucuza kapatırsın f/p hale getirmek için fazlasıyla araştırıyor olman lazım. optimum amazonda bazen indirimle 4kya iniyor misal cashback veya kupon kodlarıyla da 3.5a kapatabiliyorsun