therocky isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim Likecard 200TL üzeri 100TL indirim (LoL kodları-google play vb.) [Vodafone Özel]

Keriz silkelemeyi deneyenlerin sığıntısı serbest piyasa :D boş yapma ha bu arada annene selamlar
  2. T

🔥İndirim Likecard 200TL üzeri 100TL indirim (LoL kodları-google play vb.) [Vodafone Özel]

30tlden satan varken senden kim alır enayi değilim sağol
  3. T

🔥İndirim QCY T13 ANC 499TL (Hepsiburada Premium)

vodafone payiniz varsa ve freezoneluysaniz 300e 150 indirim daha uygular 350ye alırsınız. vodafone pay uygulamasından kampanyaya katılmazsanız 150 tl cashback vermez. almadan önce kontrol edin
  4. T

Vodafone-Opet yakıt kampanyası

ref yasak şekerim 1751798129 4 kodum var 1 kod daha lazım kullanmayacak olan verebilir mi bana acaba özelden?
  5. T

Vodafone Fırsatlar Dünyası | Coffy & EsLab Bedava Kahve!

evet biliyorum 4 tane 50 liralık sepete ekleyince kupon kullanimina izin veriyor o şekilde satin alim yapabiliyorum 1751788445 ayrıca cevabın için teşekkür ederim
  6. T

Vodafone Fırsatlar Dünyası | Coffy & EsLab Bedava Kahve!

kanka mesela bu hediye kartları bakiye olarak mı kullanılabiliyor. benim annem de babamda ve bende vodafoneluyuz. eğer olursa 9 defa kullanmayı planlıyorum 50 tllik kodlardan 4er tane alarak. ama sorum şu işte ben her alışverişte sadece tek bir hediye kartı mı kullanabililiyorum yoksa birden...
  7. T

BIM 8 TEMMUZ ProteinOcean ürünleri

bunların direkt olarak farkında insanlarız zaten böbrek yükü de abartılı şekilde olmuyor 3 ayda bir tahlil verdiğimden biliyorum, her daim sınırlar içerisinde ve de ortalarda oluyor. bu arkadaşın karaciğer için bu tarz konuşuyor olmasını anlamadım, kas yıkım ve yapımı için ast ve alt belirli...
  8. T

evet hocam madem düşüncen bunlar kanıt sunar mısın yoksa boş algıdan ibaret yorumlar bunlar
  9. T

züber trendyolda veya hepsiburada da bazen indirimli geliyor ama daha pahalı oliyor genelde tabii kalitesi de ona oranla fazla veya bime geliyor bazen o zaman denk getir
  10. T

kampanya o bu takibini iyi yaparsan onları da ucuza kapatırsın f/p hale getirmek için fazlasıyla araştırıyor olman lazım. optimum amazonda bazen indirimle 4kya iniyor misal cashback veya kupon kodlarıyla da 3.5a kapatabiliyorsun
  11. T

kağıt üstünde wheyler kötü değil hatta f/p tabii denemek lazım
  12. T

🔥İndirim Beypazarı Maden Suyu 6x200ml 2'li paket 74TL

kupon nedir hocam
  13. T

Vodafone Pay 19 Mayıs kampanyaları

hepsiburada da satıcı hepsiburada olmak zorunda mı
  14. T

🔥İndirim Vodafone pay hepsiburada %50 cashback

cashbackleri kullan hocam çökemesinler xd